Privacy verklaring

vrijdag 6 juni 2008

Dag 3, minder goed nieuws en een belangrijk besluit

Jeetje, en dan is daar de 3e rookvrije dag alweer ! Wat gaat dat snel en wat zullen er nog veel volgen. Die ene hunkering die ik vandaag pas heb gehad was zo klein dat het praktisch niets voor stelde. Gewoon even een appel gegeten en het ging weer prima.
Om 15.10 uur moest ik bij de huisarts terug komen om te vertellen hoe het nu gaat met het innemen van die tabletten (ik neem Champix in).

Kom je bij de dokter om je vervolg verpakking te halen van champix (stoppen met roken) vertelt hij je gelijk dat de uitslag van je uitstrijkje niet goed is dat ik 2 weken geleden gelijk liet maken.
Vraag me niet waarom maar ik had al zo'n vermoeden terwijl ik toch geen klachten heb.
De categorie loopt van 1 t/m 5 (5 is baarmoederhalskanker) en het blijkt dat ik pap 4 heb. Dit betekent ernstig afwijkende cellen. Dit kan wijzen op een (meestal eenvoudig en afdoend te behandelen) voorstadium van baarmoederhalskanker.
Menigeen zou zich nu een sigaret opsteken, maar ik niet. Ben vol vertrouwen en ga echt niet meer roken, ook niet door zulk nieuws. Woensdagmorgen 11 juni om 10 uur moet ik bij de gynaecoloog zijn waarvan ik krijg te horen wat ze gaan doen. Wordt vervolgd !!

=======

Ook heb ik een belangrijk besluit genomen. Ik stop met de regenboogkussens. Ik had de laatste tijd al wat minder aanvragen aangenomen, omdat mijn lichaam niet meer  mee werkte. Ik heb er lang en hard over nagedacht en het daarna eerst op de regenboogkussens groep vertelt.
Siobhan Geurts liet mij weten dat zij heel graag het project van mij over wil nemen en ik ben blij dat de regenboogkussens blijven voort bestaan. Ik ga geen kussens meer maken, maar zal wel van tijd tot tijd nog eens een lapje mee borduren voor een kussen.

De laatste twee kussens heb ik deze week gemaakt. Het kussen voor Ton had als thema dieren.


En het kussen voor Irene had thema poezen. Ik denk dat dit thema zo'n beetje het meeste aangevraagd is. Met dit laatste kussen meegeteld heb ik (als ik goed geteld heb) 113 regenboogkussens gemaakt.


Ook heb ik nog een kaartje gemaakt voor Marjolein die op de verjaardagslijst van de CSL yahoo groep staat en die thema bos- of wilde dieren had.


Geen opmerkingen: