Privacy verklaring

zondag 15 juni 2008

Dag 11 en 12 ...

Mijn knieën zijn nog steeds enorm opgezwollen en lopen gaat niet al te best.
Gisteren zijn we naar mijn dochter Lindy geweest die een huisje had afgehuurd met vriend Tom in Centerparc in Horst-America. Dat ligt een half uurtje bij ons vandaan dus wij er naar toe 's middags.
Het regende toen we daar aan kwamen maar na enige tijd was het droog en zijn we midgetgolf gaan doen. Ik hoopte maar dat mijn knieën het uithielden en gelukkig deden ze dat ook. Tussendoor kon ik vaak gaan zitten. In elk geval hadden we een duidelijke winnaar na 18 banen ... ik !

Vandaag niet veel gedaan als een beetje geborduurd aan de mini RR van Edith, ik weet niet of ik hem af krijg vandaag, maar anders werk ik er komende week nog even aan.
Vanavond ga ik mijn tas klaar maken voor morgen. Ik zorg er in elk geval voor dat er genoeg leesvoer in zit .... stel je voor dat ik pas rond 16.00 uur aan de beurt ben met die operatie . Maar goed die tijd komen we ook wel weer door, net als de komende 2 weken als er op de uitslag gewacht moet worden.

Zo gauw ik weer een beetje uit de voeten kan laat ik hier weten hoe de operatie gegaan is. Misschien kan ik morgenavond al een blogje schrijven ... wie weet

Stoppen met roken gaat enorm goed !!!

Ik heb al enige tijd 3 kaarten RR7 werkjes klaar, maar had ze hier nog niet laten zien.

Deze was voor Dicky 

Deze voor Tineke

En deze voor Ine


Geen opmerkingen: