Privacy verklaring

donderdag 4 december 2008

Ben er weer ...

Gelukkig gaat het sinds gisteren weer stukken beter. Afgelopen week was gewoon niet meer leuk met constant duizeligheid. Afgelopen dinsdag ben ik weer naar de fysio geweest en sindsdien gaat het beter. De dinsdag had ik wel de hele dag nog hoofdpijn, maar vanaf gisteren (woensdag) gaat het prima. Bijna geen last van duizeligheid of wat dan ook. Hopelijk blijft dit nu ook zo.

Tijd dus om een blogje te schrijven en de dingetjes te laten zien die ik de afgelopen weken gemaakt heb. Ik kon ze nog niet eerder hier laten zien omdat niet iedereen het al ontvangen had.
Als eerste had ik de kaarten RR7 van Irene afgemaakt die als thema huisjes had.


Voor de wenskermis op borduurhoekje (iemand plaatst een wens in de database en hoopt dat iemand anders die vervuld, en wie weet wordt hij wel door meerdere vervuld want dat kan ook) heb ik inmiddels 5 wensen kunnen vervullen.
1) Chantal vroeg berenstofjes en ik heb haar 4 berenlapjes toegestuurd.

2) Saskia vroeg iets voor kerst en daar heb ik het quiltje "Got your nose" voor gemaakt wat ook al te zien is in een vorig blogje (klik).

3) Lintine vroeg ook iets voor kerst en daar heb ik toen deze twee patchwork ornamentjes voor gemaakt


4) Anita vroeg voor een kerstornamentje, dus ..... nogmaals 2 patchworkornamentjes gemaakt (ze zijn ook zo leuk om te maken)


5) Chantal vroeg ook naar een patroon van een tas en ik wist dat ik nog een patroon had liggen, dus zoeken ... zoeken waar ik die gelaten had, want zelf ben ik al helemaal geen tassenmens. Bleek dat bij het patroon ook nog de nodige Kaffe Fasset stofjes zaten om die hele tas te maken, dus jullie begrijpen al, dat hele complete tassenpakket maar opgestuurd . Weer iemand blij ! Helaas ben ik van dat stoffenpakket vergeten een foto te nemen.

Dat waren dus de vervulde wensen, maar zelf had ik ook drie wensen erin gezet, namelijk
1) Een quilt- of stitcherie patroontje
2) Iets herfstachtig
3) Gewoon iets leuks ... keuze aan jou (vind ik zelf altijd spannend LOL)

Wens 1 werd al snel door Simone vervuld en mijn mailbox stroomde bijna over van de vele stitcherie patroontjes en nog een paar quiltpatroontjes.
Wens 3 werd vervuld door Chantal die me buitensporig verwend had met een doos vol mooie dingen. Ik was er sprakeloos van.


En dan kwam er nog een envelop van Inge met een supermooi zelfgemaakt zeepje en zakjes thee erbij. Nu weet ik niet goed welke wens dit was, aangezien achter wens 3 (gewoon iets leuks) 2x iets geschreven was. Dus toen heb ik de naam van Inge daar achter gezet, samen met die van Chantal. Maar bij wens 2 (iets herfstachtig) staan ook kruisjes, dus nu weet ik niet of die van Inge daar thuis hoort. Ik hoor het wel want ik heb Inge even gemaild om te vragen bij welke wens dit hoort. Hier een foto van het zeepje met de theezakjes.


En dan had ik nog een aantal patchwork ornamentjes en 1 winterquiltje gemaakt voor een paar verlotingen op verschillende groepen. Ik schreef voor mezelf alle namen van de groepjes op papiertjes en trok een groepje eruit waar ik het winterquiltje ging verloten ... dit werd het borduurhoekje. Op de andere groepjes zou ik dan de ornamentjes met wat goodies erbij verloten. Inmiddels hebben de winnaars hun enveloppen ontvangen dus ik kan de foto's laten zien.

De ornamentjes die ik maakte voor de verloting waren er een met een sneeuwpop erop en zou zag het eruit.


Het winterquiltje was van een patroon wat ik eens zag op het quilten prikbord en dat nog steeds te downloaden was. Ik wilde het altijd nog eens maken want ik vond het wel een leuk patroon. Aangezien ik zelf al een paar winterquilts heb hangen besloot ik om dit quiltje dan maar te verloten (een mens moet toch wat  en bovendien vind ik het leuk om dingen weg te geven, vraag me niet waarom).
Verona was de gelukkige die het winterquiltje mocht ontvangen en ik hoorde van haar (toen ze het ontvangen had) dat blauw en rood ook nog eens haar lievelingskleuren zijn. Alsof het zo moest zijn.
Wel had ik er een briefje bij gedaan en erop geschreven, dat als ze het niet mooi vond ze het altijd terug mocht sturen. Krijg ik als antwoord, nee hoor dat blijft hier, ik vind het veels te mooi.

Hier de foto van het winterquiltje dat de verloting in ging. Het patroon komt uit het boek: Easy does it for winter van Nan Halvorsen.


En hier nog 2 close-up foto's, waarop beter te zien is dat ik in de lucht sterren heb gequilt



Dit blogje is wat langer geworden als de bedoeling was, maar ik had ook weer veel te vertellen. Nog lang niet alles maar dat komt wel in volgende blogjes te lezen.
Iedereen een fijn pakjesavond die het viert en tot het volgende blogje !

Geen opmerkingen: