Privacy verklaring

maandag 29 december 2008

Dear Jane blokken 9 t/m 12

Gelukkig heb ik, ondanks dat ik geen contactlens in mag, een paar DJ blokken kunnen maken. Als je me ziet werken met die blokken vlak onder mijn neus dan zou je je rot lachen maar ik ben al blij dat ik toch nog iets kan doen op deze manier.

Inmiddels zijn er weer een aantal blokken af en tijd voor een nieuw overzichtsschema.
Blok 9 haalde ik zelf uit het doosje en dat was K10 - Quandry. Hoewel de blok er simpel uitziet had ik er toch de nodige tijd voor nodig om hem in elkaar te zetten. Maar hij is toch goed gelukt.


Michiel mocht het 10e blokje uit het doosje grabbelen en dit werd B4 - Chris's Soccer Field. Dit was een makkelijk blok om te maken en hij was zo af.


Blok 11 heb ik door Lindy, want ze was nog thuis,  uit het doosje laten halen en zij pakte H1 - Peek-a-boo eruit. Een zeer mooi blok en ook erg leuk om te maken.


Blok 12 was weer aan Michiel om te kiezen en hij pakte L11 - Caitlin's Rose. Het 4e op een volgende blok wat met een vlinderstofje gemaakt moest worden, maar wel steeds met een andere achtergondkleur. Ook dit blokje was best snel af.


Ik heb nu 5 van de 6 achtergrondkleuren gebruikt in de afgelopen 12 blokken. De blokken met de beige achtergrondkleur is nog niet gebruikt. Het lijkt wel of die steeds onderaan in het doosje kruipen als ik er weer een blokje uit moet kiezen. Ze willen zeker als laatste gemaakt worden of ze vinden het super gezellig in dat doosje.

Inmiddels dus 12 blokken af en tijd voor weer een overzichtsschema. Leuk om te zien hoe de quilt gevuld wordt met weer 4 blokjes.


Zaterdag heb ik voor het eerst quiche gebakken en wat hebben we genoten. Hij was erg lekker en ik ga hem zeker vaker maken.


Ik had hem gevuld met hamblokjes, ui, prei en champions. De volgende keer ga ik eens spekblokjes en broccoli proberen denk ik.


Geen opmerkingen: