Privacy verklaring

zaterdag 20 december 2008

Dear Jane zeer verslavend

Hoezo verslavend ? Nou dat kan ik je wel vertellen. Omdat elk blok steeds anders is en ook nog met andere kleuren/stof, kijk je, terwijl je bezig bent met je ene blok, al uit naar het volgende blok ... verslavend dus . Bij mij helemaal, omdat ik ze niet op een bepaalde volgorde maak want dan weet je welk blok het volgende is, maar bij mij blijft het spannend tot het moment Michiel of ik een nummertje uit de doos halen en dan pas weten welk blok ik ga maken. Het is net of je elke keer weer een cadeautje uit mag pakken.

Inmiddels zijn er weer 3 blokken klaar. Ik trok voor blok 5 het volgende nummer G2 - Mohawk Trail en dit blok was ook erg leuk om te maken, totdat ik het middengedeelte tegen elkaar naaide, want hoewel ik hem nu 3x uit heb gehaald, krijg ik de middelste puntjes niet tegen elkaar. Ik heb ze dan ook zo laten zitten want steeds opnieuw uithalen is niet erg bevorderlijk voor het stof. 
Het zal wel een reden hebben dat ik ze niet tegen elkaar krijg, maar wat de reden ook is ... ik weet het nog niet. Het blok bestaat uit 32 stukjes. Voor nu laat ik het zo, het kan zijn dat ik het later toch nog een keer op nieuw maak.


Michiel vind het ook steeds leuk om een nummer te trekken voor het volgende blok  en vindt het onderhand net zo spannend als ik.
Blok 6 werd dus door hem uit het doosje gehaald en dat werd A8 - Florence Nightingale. Dit blok bestaat uit 11 stukjes en was dus zo klaar. De foto is wat donkerder want het is momenteel erg donker weer en ik wil geen lamp aandoen want dan krijg ik een erg gele kleur met de foto maken.


En gisteren was het weer tijd voor het 7e blokje wat ik uit het doosje mocht halen. Dat werd F7 - Star Struck en dit blok vond ik heel erg leuk om te maken. Ik vind ster patroontjes toch altijd geweldig om te maken. Dit blok bestaat uit 21 stukjes maar ging erg snel en is dus ook weer af.


Voor vandaag heeft Michiel al een nummer eruit gehaald maar dat zien jullie wel als het weer klaar is. Dan is het ook tijd om blok 5 t/m 8 weer in het schema te plaatsen. Vandaag eerst nog een ornamentje maken voor mijn zus en dan kan ik verder aan blok 8.

=======

Ik moet ook nog naar een receptje gaan zoeken om voor morgen iets te bakken want dan is het Yule. Ik denk dat het suikerkoekjes worden.
Ook laat ik Michiel nog even kijken voor een houtblok want als het morgenavond droog is dan steken we de Yule blok aan, tenslotte vieren we de terugkeer van het licht en de vruchtbaarheid van de grond die hopelijk weer komen gaat.


Geen opmerkingen: