Privacy verklaring

zaterdag 1 juli 2006

Mot wat mot je

Ondanks dat we geen bezoek verwachtte gisteravond, kwam er toch even iemand bij ons kijken. Zonder zich voor te stellen keek hij in alle gaten en hoeken en ging zelfs met zijn volle gewicht op de tafel zitten . We keken hem aan en zeiden ... wat mot je ? Maar een antwoord ... neehoor ! Hij ging van de tafel naar het plafond (waar ik snel een foto van hem maakte) en toen op de grond zitten (kon ik de tweede foto maken). Wij snel gaan speuren op internet wie hij nu was, maar hij bleef een onbekende. Aangezien het al laat was en wij naar bed wilde spoorde we hem aan om te gaan, maar daar had hij geen trek in dus lieten we hem maar overnachten in de woonkamer.
Vanmorgen bleek dat hij zelfs kunstjes kon maken want hij lag daar op zijn rug met zijn voeten omhoog. Nu konden we hem zelf buiten zetten, hij liet zich gewillig buiten dragen waar wij hem zijn vrijheid terug gaven. Waarop hij direct liet zien ook te kunnen zwemmen. Helaas had hij de domme pech dat een goudvis hem aan zag voor ontbijt. Wie hij nu geweest is we weten het nog steeds niet. Mist u iemand ? Hier het signalement ...



Gisteravond nog door geborduurt aan de boedha en zijn hoofd (ik ga er vanuit dat het een mannelijk persoon is) staat er inmiddels op. Vanmiddag ga ik proberen om zijn hoofddeksel af te maken.

Yesterday I started the budha from Lanarte.


Geen opmerkingen: