Privacy verklaring

zaterdag 15 juli 2006

Mieren ... hoe kom je er vanaf

Gisteren naar de winkel geweest om te kijken of ik zo'n mieren krijtpen kon krijgen, maar in de twee winkels (die ze konden hebben) hadden ze die niet. Ik moet dus nog even verder zoeken. Een paar jaar terug heb ik er eens een gekocht maar waar ... ? Ik weet het niet meer. Je kunt hiermee een krijtstreep trekken op de grond of waar dan ook en als er mieren overheen lopen blijft het aan hun pootjes plakken en je raad het al ... in die krijt zit vergif.
Ik ben echt niet voor het vergiftigen van dieren, zelfs mieren niet. Van mij mag alles blijven leven, maar ze zitten nu in de keuken en als ze nog op de grond bleven dan nam ik het nog voor lief, maar op de aanrecht  ?
Ik heb ze al meermalen vriendelijk verzocht het huis te verlaten (zie je me al staan ... pratend tegen die mieren), maar ze luisteren niet. Ik heb het ook al met stuivers neerleggen geprobeerd maar ook dit helpt niet. Ze zijn echt hardhorend !
Een mierenlokdoos kan niet want daar gaan de honden mee op de loop, dus nu dacht ik ineens aan die mieren krijtpen die ik jaren terug eens had. Nu hoop ik nog maar dat die nog steeds te koop is. Straks eens langs de boerenbond gaan, misschien slaag ik daar wel. Iemand van jullie misschien een goed idee hoe je ze weg krijgt ?

=======

Michiel heeft gisteren een bienerstich (twee lagen cake, ertussen gevuld met aardbeien en slagroom en bovenop bestrooid met poedersuiker) en nog een cake gebakken die we vanavond meenemen naar Amy (mijn petekind) want die houdt een feestje tergelegenheid dat ze geslaagd was op school vorige maand. Ze belde Michiel van de week op of hij dit kon bakken, zijn bakkunst wordt toch wel op prijs gesteld.

=======

Gisteren heb ik geborduurd aan mijn dreamdancer. Hoewel ik er best weer een aantal steken erbij heb gezet is het net of deze niet echt vooruit gaat. Soms heb je dat met borduurwerken. Het totaalplaatje van de dreamdancer kun je vinden in het bericht van 15 juni j.l.

Yesterday I stitch a few stitches on the dreamdancer.


Geen opmerkingen: