Privacy verklaring

zaterdag 3 januari 2009

Country calender January

En was jullie oud en nieuw ook gezellig? Wij hebben het met zijn tweetjes doorgebracht samen met de honden, want die vinden het vuurwerk niet zo leuk. De harde knallen en lichtflitsen, nee dat vonden ze niets. Terwijl wij in onze achtertuin naar al het vuurwerk keken wat de lucht in geschoten werd wilden Bob en Bowy er toch bij zijn.
Bob die liep wat heen en weer en blafte af en toe. Nu is hij wat doof aan het worden dus erg schrikken deed hij niet. Maar hij is dan ook bijna 16 jaar en heeft al heel wat oudejaarsvieringen meegemaakt. Bowy daarentegen bleef dicht bij ons en keek wat rond en was op een gegeven moment blij dat we naar binnen gingen .
Een beetje laat maar toch wens ik allen nog een gelukkig en gezond 2009 !

Ellen van Ellie's quiltplace begon op 1 januari met een nieuw BOM (Block Of the Month). Nu maakt zij hele leuke ontwerpjes dus je begrijp dat ik niet kon wachten tot het eerst patroon op haar site kwam te staan.
Op 2 januari was het dan zover, ik was al vroeg wakker en om iets na half negen stond de printer al te ratelen om het eerste patroontje eruit te laten rollen.


Ze gaat elke maand een patroon uitbrengen die deel uitmaaken van de Country calender en over 12 maanden kun je dan alle kleine werkstukken samen brengen tot een grote quilt. Zelf heb ik besloten om er elke maand een mini quilt van te maken en deze komen dan steeds in de keuken te hangen aan mijn rekje.
Zo heb ik elke maand een nieuw quiltje hangen aan mijn keukenrekje.

De maand januari laat een sneeuwpop zien. Je kunt kiezen of je er een stitcherie van maakt of een applicatiepatroon. Ik heb voor het laatste gekozen omdat ik eind deze maand ook het 1e deel van de sneeuwpop/rendieren stitcherie binnen krijg. En jahoor, ik heb hem inmiddels af !


Ik vind hem erg leuk geworden. Ik had alleen niet meer van die piepkleine zwarte knoopjes dus ging ik gistermiddag even naar de plaatselijke handwerkwinkel die er gelukkig nog een paar had. Ze noemen het poppenknoopjes.


Ik heb rondom de sneeuwpop door gequilt en ook de sneeuw een aantal steekjes gegeven. In de lucht heb ik een aantal krulletjes gequilt zodat toch de drie lagen goed vast komen te zitten.

Ellen ik ben nu al benieuwd wat je in februari voor ons in petto hebt. Uhhh misschien iets met een hart? Het is in februari tenslotte valentijn. Maar ik wacht rustig af, nouja rustig, voor mij mag het alweer 1 februari zijn.
In elk geval bedankt voor dit eerste prachtig patroontje !


Geen opmerkingen: