Privacy verklaring

vrijdag 9 juni 2006

Vogelhuisjes in de sneeuw

Wat een raar weer hebben we toch in Nederland, de ene dag heb je nog je wintertrui aan, de andere dag loop je in je korte broek rond. De honden zijn in elk geval blij met dit mooie weer en ze zijn ook constant nu buiten te vinden. Terwijl Bob binnen nog in de lappenmand ligt, genieten Sinto en Bowy volop van de zon.


Ook de vogels in de tuin hebben het volgens mij warm, want ze zoeken nu maar al te graag verkoeling in de vijver. Deze mus had in elk geval dorst, want hij ging in het speciale vogelbad (wat in de vijver staat) heerlijk zitten drinken, terwijl ik de foto maakte.


Gisteren volop geborduurd aan mijn snowbuddies afghan. Terwijl de zon volop aan de hemel staat en warm naar beneden schijnt, zit ik wat vogelhuisjes te borduren die bedekt zijn met een laagje sneeuw. Over afkoeling gesproken. In elk geval heeft het vogelhuisje met het groene dak nu een paal onder zich gekregen, er is een vogeltje bij gekomen en er staat een nieuw vogelhuisje met rood dak op de lap. Ik vind deze lap mooier en mooier worden.

Yesterday I stitch on my snowbuddies afghan, I made a new birdhouse (with the red roof) and a bird.


Geen opmerkingen: