Privacy verklaring

donderdag 8 juni 2006

Bob in de lappenmand

Gistermiddag ging Michiel, voordat hij naar zijn werk ging, de honden nog even uitlaten op een verlaten terrein net buiten het dorp. De honden lopen hier meestal los, maar nu had Michiel de twee jongste, Sinto en Bowy aangelijnd omdat hij nog wat foto's wilde maken van enkele paarden die verderop in een wei stonden. Bob loopt altijd los en luisterd ook goed als je hem roept. Alleen gistermiddag dus niet ... Bob liep richting wei en onder de prikkeldraad door. Michiel riep hem terug maar Bob deed net of hij niets hoorde. Op een gegeven moment kijkt Bob omhoog en beseft dat hij onder een paard staat. Michiel zag hem verschrikt kijken. Bob wilde terug lopen naar Michiel maar daardoor zag het paard hem niet meer en begon te schoppen. Schop 1 kwam boven op het hoofd van Bob, schop 2 kreeg hij tegen zijn voorpoot en ribbenkast. Bob gilde het uit en Michiel probeerde de paarden weg te jagen om zo Bob te pakken. Bob was helemaal de kluts kwijt.
Nu ligt Bob dus al vanaf gisteren in zijn mand en komt er niet uit. Eten doet hij gelukkig wel goed. Hij heeft van de dierenarts een spuit (pijnstiller) gekregen. De komende dagen geven we hem nog twee keer per dag een pijnstiller. Zijn ribbenkast en poot hebben een flinke knauw gekregen en Bob kan daardoor niet goed op zijn rechtervoorpoot lopen. De dierenarts vind Bob te oud (13 jaar) om hem van binnen te gaan bekijken. Mocht er een breukje zitten in zijn rib dan geneest dit vanzelf. We zullen onze Bob de komende tijd maar eens flink verwennen, want ik denk dat hij een barstende hoofdpijn heeft . Hopenlijk beseft hij de volgende keer dat hij bij paarden uit de buurt moet blijven.


Gisteren heb ik ook de peperkorrels afgekregen op mijn kruidenlap. Het is het kleinste motiefje op de lap maar oh zo bewerkelijk. Elke peperkorrel bestaat uit 3 kleuren en tig kwartsteekjes. Maar goed .... ze staan er weer op.

Yesterday I finished the pepper on the herbsampler.


Gisteravond kreeg ik ook een email van die Duitse winkel, dat ze de andere kruidenlap al binnen had van de groothandel. Ze zou hem vandaag op de post doen naar mij toe. Ik ben zeer benieuwd wanneer hij er is. Vandaag ga ik verder met mijn snowbuddies afghan want ik heb daar al eventjes niets meer aan gedaan. Hoog tijd dus.

Geen opmerkingen: