Privacy verklaring

vrijdag 28 april 2006

Heksen voorraadplankje

Gisteravond niet zo heel veel geborduurd, ik geef gewoon de schuld aan Kevin Costner. Moet hij maar niet zo'n goede film als "Dances with wolves" maken . Ik heb hem gisteravond voor de zoveelste keer gezien en die film blijft steengoed. Maar goed ... ik heb toch weer iets van het volgende potje op het heksen voorraadplankje kunnen borduren, naast het potje driedworms (gedroogde wormen) en dragonfly wings (libelle vleugels) ben ik nu bezig aan het potje bat wings (vleermuis vleugels). Het borduurt ontzettend lekker, ook al is het op zwart stof maar dat komt voornamelijk door die Gloriana Silk waar ik alles mee borduur. Tot zover ben ik nu ... (een totaalplaatje van dit werk is te zien in het bericht van 15 april)

Yesterday I didn't stitch much because the great film "Dances with wolves" was on tv. I work on the witch pantry. The boxes of dried worms and dragonfly wings are done and now I'm stitching the jar of Bat wings. A picture of how it looks like if it finished you can see it in the message of april 15.


Vandaag viel ook nog een leuke verrassing op de deurmat. Mijn prijsje wat ik gewonnen had op een yahoogroep met een spelletje bingo. Ik ontving een leuk pakket om twee kaarten mee te maken van de Country Companions. Deze had ik nog niet dus ben er zeer blij mee. CC patroontjes blijven toch een van mijn favorieten.

Today my price arrived which I won in a bingogame on a yahoogroup. The price was a beautifull cardkit from Country Companions. I realy love this one.




Met Michiel gaat het gelukkig al weer iets beter na zijn ongelukje twee dagen terug. Hij heeft nog lichte hoofdpijn maar zijn nek, schouder en rug voelen nog aan of hij van zijn fiets is afgeslagen met een surfplank, zoals hij zelf zegt.
Hoe weet hij hoe dat voelt? Zou het hem al eens overkomen zijn?  Toch eens even gaan vragen. Zo nu ga ik aan het eten beginnen en dan vanavond heerlijk verder borduren aan mijn pentagram.

Geen opmerkingen: