Privacy verklaring

vrijdag 17 oktober 2008

Autumn joy

Afgelopen dinsdag kon ik de lapjes niet meer weerstaan en dus ging het mes erin. Ik wist al wat ik ervan wilde maken, een herfst sampler naar een patroon van Mary Graham. Vanaf het eerste ogenblik vond ik hem erg mooi en nog steeds vind ik het een plaatje. De naam die ik deze quilt geef is Autumn Joy, want wie wordt nu niet vrolijk van deze mooie herfstkleuren.

Inmiddels zijn de eerste 3 blokken klaar en straks begin ik aan het middenstuk met de pompoen.


Op een borduurgroep doe ik mee aan een verjaardagslijst wat betekend dat ik iedereen die op die lijst staat een geborduurd kaartje stuur als diegene jarig is.
Nu ben ik zelf pas 2 november jarig maar gisteren viel het eerste kaartje al op de deurmat. Marianne heeft vast gedacht, zo heeft ze lang plezier van haar kaartje. Iedereen die op die lijst staat geeft ook een thema op en dan borduur je dus iets in dat thema.
Mijn thema is heksen en halloween en Marianne heeft voor mij een hele hippe heks geborduurd met een echte bezem erbij. Ik vind hem super !


Zo meteen maar eens frietjes gaan snijden want het is vrijdag en dat is bij ons frietdag ! We eten op tijd, want Michiel moet om 16.00 uur naar zijn werk. Daarna ga ik verder aan Autumn joy, mijn handen kriebelen alweer om het mes in de oranje stof gaan te zetten.

Mocht er geen blogje meer verschijnen in de komende 2 dagen dan wens ik iedereen alvast een supermooi weekend !


Geen opmerkingen: