Privacy verklaring

zondag 20 augustus 2006

6 vleermuizen? Het was even zoeken

Gistermiddag eerst naar de zomermarkt hier, die elk jaar georganiseerd wordt en waar allemaal particulieren staan die hun spulletjes verkopen. Het begon om 1 uur en toen wij daar aankwamen was het al behoorlijk druk. Heerlijk struinen langs de kraampjes en kijken of je iets leuks ziet en die zagen we volop .
We kwamen dan ook thuis met een aantal leuke spullen, zoals ...
een schitterende gebatikte lap (2.10x2.10) van dikke kwaliteit uit India met allerlei tinten rood en oranje die mooi op bed kan liggen als sprei. Helaas komen de kleuren op de foto niet zo mooi uit als dat hij in het echt is.


Nu kende ik de verkoper en hij vertelde ook dat hij hem zelf uit India mee had gebracht. Hij verkocht de spulletjes hier en de opbrengst was voor een weeshuis in India. We kochten verder bij hem een klein metalen Indiaanse koe/stier en nog een leuke tamboerijn. Verder nog wat kleine spulletjes gekocht, zoals boeken, tennisballen voor de honden en 3 mappen met afleveringen van mind, body en spirit met toebehoren. Dus weer leesvoer genoeg.

=======

Om iets na half 5 reden we richting Zeist voor de verjaardag van Nadine, het was ongeveer anderhalf uur rijden dus we stopte bij haar woning om iets na 6 uur. Het was reuze gezellig om haar weer na al die jaren te zien, Helga en Dave die we ook alweer 3 jaar niet gezien hadden waren ook al daar dus we hadden genoeg bij te praten.
Later kwamen Rhea en Frans met dochter, vriend en kleindochter binnen vallen en nog iets later viel ook Wheely binnen. We hebben elkaar allemaal via een bepaalde msn groep, jaren geleden, leren kennen en we hebben elkaar nadien regelmatig ontmoet. In het begin vaker omdat we toen elkaar troffen in het heksencafé in Utrecht, maar daar werd later mee gestopt door omstandigheden.
Zo gebeurd het dus dat je elkaar een paar jaar niet ziet en dan opeens bij elkaar bent en het lijkt of je elkaar gisteren nog zag.
Nadine vond haar Keltisch kussen in elk geval supermooi dus Helga (die hem ook graag had) greep dus mis. Maar goed ... ik weet nu ook de lievelingskleur van Helga dus .... ja dààààg Helga ... ik ga niets verklappen van wat ik nog van plan ben . Om kwart voor 12 namen we afscheid van onze vrienden zodat we om kwart over 1 weer thuiswaren. Al met al een super gezellige avond.

=======

Verder kwam er gisteren met de post het patroon binnen wat ik eerder die week in Amerika besteld had. Ze hadden het dinsdag gepost en gisteren viel het al op de deurmat, zeer snel dus. Het patroon is van Blue Ribbons Designs  en heet six bats and a witches hat. Toen ik het zag was ik gelijk verkocht, heel eenvoudig en toch erg mooi.
Ik kon alleen de naam van het patroon niet goed volgen, want hoewel ik wel 1 heksenhoed zag, kon ik die 6 vleermuizen niet vinden. Ik zag er maar 4 ipv 6 en kon die andere 2 niet vinden. Ik liet het daarom aan Michiel zien om te kijken of hij ze vond en jawel ... na even kijken vond hij de andere 2. Jullie ook ?


Geen opmerkingen: