Privacy verklaring

vrijdag 25 mei 2012

Hello flowers ...


Nu er niet zoveel gehandwerkt wordt, breng ik nog meer tijd in de tuin door en wat is het momenteel fleurig daar. De ene plant laat nog een mooiere bloem zien dan de andere en ik ? Ik geniet .... 
Ondanks mijn tenniselleboog en het verbod om veel te handwerken kan ik enorm genieten van deze kleine dingen in het leven.

Now that I may not do much stitching, I'm a lot in the garden and its very colorful there. One plant has an even more beautiful flower then the other and I ? I enjoy ...
Even my tennis elbow and that I may and can''t do much stitching I realy enjoy these little things in life.


De meidoorn staat weer te pronken in de tuin met al zijn kleine rose bloempjes en ook de akelei doet zijn best om er goed uit te zien.

The hawthorn is looking great with all his little pink flowers and also the aquilegia is trying his best to look wonderful.De vijver is nu op zijn mooist. De irissen staan in bloei en wat ben ik blij dat de vijver direct aan het terras ligt. Zittend op de tuinstoel met volop tijd in het vooruitzicht en toch niets te hoeven doen ...., alleen maar genieten van deze bloemenpracht.

The pond in the garden has his best time now. The irisses are in bloom and I'm glad the pond is just aside my terras. Sitting in the garden chair with a lot of time ahead and nothing that I have to do ..., just enjoying these flower explosion.Maar al te vaak gaan deze dingen aan ons voorbij omdat we het te druk hebben en wij onszelf niet de tijd gunnen om eventjes stil te staan bij deze mooie momenten. Ik prijs mezelf gelukkig dat, ondanks al de gezondheidsklachten, ik nooit vergeet te genieten van deze dingen. Mijn levensmotto is ook: 
"Geniet van al de kleine dingen in het leven"

Too often these things we don't see because we are too busy and we do not grant ourselves the time to stand still at these beautiful moments. I find myself very luckily that, in spite of all the health problems, I never forget to enjoy these things. My life quote is:
"Enjoy the little things in life" Deze momenten zijn als voedsel voor de ziel en je krijgt er altijd weer enorm veel energie van. 

These moments are food for the soul and you get a lot of energy from it.‘Doe niet gehaast. Maak je geen zorgen. En vergeet niet om de bloemen te ruiken die je onderweg tegen komt.’ 
~ Walter Hagen 
 
‘Don’t hurry. Don’t worry. And be sure to smell the flowers along the way.’ 
~ Walter HagenMijn tuinstoel wacht .... ik ga weer even genieten. Wat gaan jullie doen vandaag ?

My garden chair is waiting ... I'm going to enjoy the garden. What are you going to do today?19 opmerkingen:

Judith zei

Het ziet er prachtig uit bij jou in de tuin! Wat ik ga doen? Naast de boodschappen en de was hopelijk lekker verder met Jane! Fijn weekend

Quiltendewilma zei

Wat een heerlijke tuin!! Ik ga met mijn schoonmama naar de dagopvang kijken,... en daarna een bruiloft,..

Anoniem zei

prachtige foto's, dat wordt genieten vandaag. Ik blijf vanwege de pollen het liefst binnen;-) ga wat borduren en huishoudelijke taakjes volbrengen

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Supergoof zei

Goed zo! Je bent een waar levensgenieter!
Wat ik ga doen?
Verhuizen,...
;o)

Sofia zei

Heerlijk, zo'n tuin en ja, ook ik kan erg genieten van de kleine dingen des levens. Duik ook nog even de tuin in om van alle bloemenpracht en het groen te genieten ... en daarna aan het werk (ik werk in een crematorium, dus 3 of 4 plechtigheden plus koffiekamers begeleiden) en als ik dan om 21.00 uur weer thuis ben nog wat huishoudelijk gedoe en wie weet ook nog even uitpuffen in de tuin ...

Fijne dag & groetjes, Carolien

Yvon (jioya) zei

Fijn dat je lekker van je tuin kan genieten, het blijft nog wel even mooi weer, gelukkig.
Ik hoop dat je je door de oefeningen wel al iets beter gaat voelen.

Een fijn weekend alvast.

groetjes Yvon.

Ann zei

Hoi Carin,
Wat ziet jouw tuin er uitnodigend uit! Mag ik bij jou in het zonnetje komen zitten?
Helaas moet ik werken tot vanavond en hopelijk dan nog een glaasje wijn op het terras drinken terwijl het nog warm is en borduren :-)
'k Wens je alvast een fijn en zonnig weekend toe!
Groetjes,
Ann

Verona zei

prachtige tuin heb je.Kan me goed voorstellen dat je ervan geniet. Ik zelf ben er nog over uit wat ik ga doen.Heb namelijk genoeg te doen want mijn dochter word maandag 15 jaar
groetjes Verona

quilting Jeannet zei

Hetzelfde zo,n beetje Carin, en ik zei het al eerder, ieder nadeel heeft ook zijn voordeel, zo zie je maar weer! Geniet ze er van, hier waait het enorm, wat zeg ik, waaien, het lijkt wel een zomerstorm.....ik heb een (grijze) coupe ravage!

Marion zei

Carin wat een prachtige bloemenpracht heb je in de tuin en ik lees dat je van elk bloemetje geniet.

Ik ga vandaag een beetje borduren en een beetje haken, op balkon. Als de draadjes van mijn borduurwerk wegwaaien pak ik een haakwerkje maar ik blijf wel bezig.

Lieve groetjes van Marion

Erna zei

Wat een bloemenpracht Carin, geniet er maar lekker van, veel liefs en beterschap...
Erna

Elisabeth zei

Wat een heerlijke tuin, op deze manier wandelde we allemaal mee en zagen we een hoop pracht. Heerlijk he de natuur, de bloemen en beestjes.

Lida zei

Prachtig en ja geniet er maar volop van, is echt de moeite waard en het is maar zo kort zo mooi, gelukkig komen er dan weer andere mooie dingen voor in de plaats! Groetjes en hou je taai!
Lida

Gert zei

Weer even bij gelezen op je blog, maar wat een pech voor je zeg... Balen van de elleboog, is volgens mij erg pijnlijk. Mijn moeder heeft het wel eens in beide ellebogen gehad door het breien, niet fijn. Geniet lekker van je prachtige tuin en de boeken, dan komt het vast snel weer goed.

Anoniem zei

What a beautiful garden! Thank you for sharing it with us. I hope you are still enjoying sunny weather.

Marjan zei

Wat een prachtige foto's! Geniet deze Pinksterdagen maar lekker van je tuin! (En het allerbeste met je elleboog!)

Cristina zei

You have a real Heaven there, wow! Such beautiful flowers and a sweet pond! A real healing place! Take care of yourself!

Kathy Ellen zei

Carin, I am so sorry to learn that your Tennis elbow is causing you so much discomfort, and pray that very soon it will be much better.

Thank you for sharing so many wonderful photos of the flowers in your gardens, and the lovely sentiments of peace and serenity amongst them.

Be well, good friend! Many blessings for you!