Privacy verklaring

maandag 30 maart 2009

Het is lente in Limburg !

Gisteren was het nog frisjes, hoewel het zonnetje volop scheen. Michiel is 's morgens naar Roermond geweest om vrijwilligerswerk in de natuur te doen en die kwam om 14.00 uur terug. Hij zei: "wat ruikt het hier heerlijk" en volgde zijn neus de keuken in waar een tulband stond af te koelen die ik net daarvoor uit de oven had gehaald. Dat was dus smullen bij de koffie.


Vandaag is het schitterend weer. Het zonnetje schijnt gewoon warm. Michiel is in de tuin bezig om de oude houtwal te vervangen door een nieuwe. De onderste stammetjes zijn helemaal verrot en we willen niet dat de houtwal naar voren komt omvallen.
De musjes gaan stilaan weer aan hun nestjes bouwen dus vandaar dat Michiel het nu aan het doen is zodat alle vogeltjes weer veilig kunnen zitten.

Dat het lente in de tuin is, is goed te zien aan de bomen. Elke dag komen er meer en meer groene blaadjes te voorschijn.

Onze Prunus

Meidoorn

Krentenboom

Paarse sering

Ook Bowy vind het schitterend dat het zo mooi weer is, want dan zijn zijn baasjes volop in de tuin bezig en hij kan dan met zijn bal aan de gang. Hij vindt het prachtig om met de grote basketbal over het grasveld rond te rennen. Een tweede Johan Cruyf geboren?
Hier een paar foto's van Bowy in actie ...





De weersverwachtingen zijn goed en ik denk dat we de hele week wel van onze warme zon kunnen genieten.

Geen opmerkingen: