Privacy verklaring

dinsdag 10 maart 2009

Country calender maart

Het wil helaas nog steeds niet echt met mijn handen, maar ik heb toch het maart quiltje van Ellie's quiltplace gemaakt omdat anders de maand al om is en ik wil toch bijblijven met deze BOM.
De andere twee had ik in 1 dag af maar doordat ik nu niet zolang achter elkaar kan doorwerken heb ik er nu 3 dagen overgedaan, maar hij is af en dat is wat telt !

Voor de bij heb ik een charm gebruikt. Ik had alleen nog hele kleintjes (6 of 7 mm) liggen dus afgelopen week eventjes langs Jeel om een maat groter (11 mm) te halen. Wel gemakkelijk dat ze in dezelfde woonplaats als mij woont.


Af en toe oefent Michiel nog steeds op de didgeridoo. Hij krijgt de slag niet te pakken om constant in een adem door te blazen. Nu zeggen ze dat je dat op een rietje wat je in het water houdt moet oefenen en dan lukt het hem wel. Het is ook een aparte manier van ademhalen en ik krijg het al helemaal niet voor elkaar. Ik zit binnen de korste keren te hyperventileren . Maar Michiel geeft niet op en probeert regelmatig. Bowy wil er dan ook bij zijn en je ziet het al ... je wordt moe van al dat geoefen !


Geen opmerkingen: