Privacy verklaring

woensdag 25 maart 2009

Geweldig weekend in Emmen

Afgelopen zaterdag reden we om 14.00 uur aan richting Emmen om Ostara te vieren.  Michiel had  's morgens meegewerkt aan de landelijke schoonmaakdag (moet ook gebeuren toch?) zodoende was het pas 's middags dat we aan konden rijden. Ongeveer elk uur stopte we even om de benen te strekken, voor mij hoognodig omdat ik anders ik stijf als een plank wordt.
Om 18.30 uur, 3 1/2 uur later, waren we op de plaats van bestemming en het weerzien met Helga en Dave was geweldig. Ook onze andere vriendin Nadine was gekomen en we vonden het heerlijk om ook haar weer te zien na zo'n lange tijd.
Later op de avond kwam nog een oud klasgenoot van Helga en rond 21.45 uur kwam Gerard eindelijk binnen vallen. Het groepje was kompleet en niet veel later werd de vuurkorf aangestoken.
Het was een geweldige avond om het lentefeest te vieren en het weer viel reuze mee. We hebben de rest van de avond dan ook rond de vuurkorf doorgebracht en rond 3.00 uur rolden we pas in bed.
Het was zo'n gezellige avond dat ik helemaal vergat om wat foto's te maken, dus de volgende dag maakte ik maar een foto van de vuurkorf. De as was nog steeds warm.


's Middags zijn we een wandeling gaan maken in het bos vlak achter het huis van Helga en Dave. Eerst richting station om Nadine uit te zwaaien en daarna terug door het bos.
Takkie, het hondje van Helga en Dave wandelde vrolijk mee.


Hij loopt steeds los en luistert heel goed als Dave hem terug fluit. Uiteraard poseert hij nog eens vrolijk voor de camera.


Om iets na 14.00 uur was het weer tijd om terug te rijden richting Limburg waar we om iets voor half 6 aankwamen. Het was voor ons een heel geslaagd en gezellig weekend wat we zeker weer eens snel zullen herhalen, want om er nu weer 2 jaar overheen te laten gaan vinden we wel erg lang.

=======

De afgelopen dagen regent het hier weer regelmatig, maar af en toe laat het zonnetje zich toch zien. Als de zon dan door het raam naar binnen schijnt is Bowy er als de eerste bij... heerlijk op zijn hondendeken en mijn quilt installeert hij zich dan op de bank ... in het zonnetje !


Geen opmerkingen: