Privacy verklaring

vrijdag 11 juli 2008

The witch is back

Inmiddels ben ik al 5 weken rook vrij en aangezien ik steeds somberder en futloos werd van de champix ben ik vanaf vandaag overgegaan op 2x 0,5 mg. ipv 2x 1 mg. En ik kan je nu al zeggen, wat een VERSCHIL . Ik zat vandaag al een stuk lekkerder in mijn vel en geen hunkering te bekennen, laten we hopen dat dit zo blijft.

Gisteren heb ik wel iets geborduurd voor de kaarten RR van Anke, ze had het thema: race wagens en boy oh boy, wat moeilijk om aan race wagens te komen in kaartformaat , maar gelukkig heb ik er toch gevonden.


Michiel heeft deze week late dienst en dan spelen we natuurlijk een potje golf op de Wii voor hij naar zijn werk gaat.
Onze beste stand stond voor Michiel op -8 en die van mij op -7, maar wat ik vanmiddag presteerde 1
Ben er nog trots op ook hoor, want ik scoorde een -10, en dat is echt goed, al zeg ik het zelf. Uiteraard een foto gemaakt van de tv met daarop mijn score want dat zal niet vaak meer voorkomen.


Zien jullie gelijk dat wij nog van de oude stempel zijn met een gewoon tv toestel ipv. zo'n groot beeldscherm tv die je hele kamer in beslag neemt.

Maar zoals ik al zei, mijn zin in borduren en quilten begint weer terug te komen. Vandaag heb ik volop gezocht op google en in mijn quiltboeken ...


naar ideeën voor een quilt. Niet zomaar een quilt hoor, maar voor een wedstrijdquilt die Ellen van Ellie's quiltplace heeft uitgeschreven. Ik heb me daar toen al gelijk voor op gegeven maar omdat de fut eruit was bij me, heb ik niet meer nagedacht over hoe ik deze quilt wilde gaan maken.
Inmiddels heb ik al een aardig idee, iets wat helemaal bij mij past  en ik ben al volop met het op papier zetten daarvan zodat ik het uit kan gaan werken.

Ik krijg er steeds meer zin in, dus allemaal opgepast want ....



Geen opmerkingen: