Privacy verklaring

dinsdag 15 juli 2008

Snufje van dit en snufje van dat

Afgelopen weekend heb ik me zeker niet verveeld. Ik ben flink bezig geweest met de laatste hand te leggen aan het ontwerp voor de wedstrijd quilt, af en toe was het flink uitgummen omdat het niet naar mijn zin was. Maar nu het ontwerp helemaal af is (op papier dan) ben ik dik tevreden, nu nog maken.

De voorpret alleen al vind ik zo ontzettend leuk, je neemt een snufje van dit en een snufje van dat .... en af en toe proeven of het naar je zin is.


Vandaag heb ik de meeste stofjes bij elkaar gezocht die ik wil gaan gebruiken. Ja ik ga niet zeggen welke kleuren erin zitten hoor, ik verklap nog HELEMAAL niets. Nee, het is een serieuze aangelegenheid hoor, zo'n wedstrijd en de quilters liggen natuurlijk allemaal op de loer om te zien wat de ander gaat maken, TOPSECRET allemaal, wordt vervolgd !!!

=======
Vanmiddag ben ik bij de huisarts op controle geweest om te bespreken welke medicijnen ik nu ga innemen tegen die hoge bloeddruk. De bloeddruk was vandaag voorbeeldig en deed zichzelf eer aan en liet wel zien dat hij met trots HOOG was, jawel de uitslag was 158/109, het is ook een  uitslover die bloeddruk van mij.
Maar goed, ik heb nu weer andere medicijnen meegekregen, hopelijk gaat hij hier wat van omlaag. Ik moet ze 2 weken innemen en dan laten weten hoe ze bevallen zodat ik er dan voor 4 weken weer bij krijg. Over 6 weken terug op controle voor die bloeddruk.
Ook kan ik een afspraak gaan maken bij een reumatoloog, ik ga morgen bellen voor een afspraak. De reumatologen hebben hier een wachttijd van ongeveer 4 maanden dus dat duurt nog wel eventjes voor ik aan de beurt ben, wordt vervolgd !!!

=======
Vanmiddag zijn Michiel en ik bezig geweest in de voortuin waar 4 hele grote lavendelstruiken staan en die nu goed waren om ge-oogst te worden. Hij ruikt werkelijk heel sterk nu, nog beter als afgelopen jaar.
We doen hem op zolder drogen waar we weer een groot laken spannen waar de lavendel op uitgespreid wordt, elke dag even met je hand er doorheen zodat hij goed aan alle kanten droogt. Dit zijn zo leuke dagen, het hele huis ruikt dan naar de lavendel, HEERLIJK !



Geen opmerkingen: