Privacy verklaring

woensdag 9 juli 2008

Regen, regen en nog eens regen

Nog steeds heb ik nergens zin in, de klad zit er momenteel helemaal in en ik moet mezelf gewoon oppakken om ook maar iets te doen op creatief gebied.
De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met een patroontje uit zoeken voor de mini RR van Caroline. Ze heeft thema olifanten en als de RR helemaal af is dan is hij voor haar dochter Fleur.
Ik ben daarom op zoek gegaan naar een vrolijke olifant met gezellige kleurtjes en die vond ik ... een circus-olifant.


Zoals ik al zei, voor de rest komt er niet zoveel uit mijn handen en ik wil nog zoveel .... ideeën genoeg maar gewoon geen zin/fut ervoor. Nu weet ik niet of het aan de champix ligt, de tabletten die ik in neem tegen het niet roken of gewoon aan de tijd van het jaar. Ik houd het op het eerste. Ik moet de tabletten nog zo'n 6 weekjes innemen maar misschien dat ik komende week al iets kan gaan afbouwen. Maandag kom ik terug bij de huisarts en zal het eens met hem bespreken.

Het enige wat ik wel nog had gedaan was een paar kaartjes afwerken voor leden van de verjaardagslijst van de CSL Yahoo groep.

Kaartje voor Edith

Kaartje voor Greet

Kaartje voor Miranda

Kaartje voor Karin

Kaartje voor Marianne

Wat het weer betreft, hier is het al een paar dagen regen, regen, regen, regen en nog eens regen, dus buiten zitten is er niet bij. Wel goed voor de planten in de tuin, die staan echt te genieten.



Geen opmerkingen: