Privacy verklaring

zaterdag 30 januari 2010

I love those cupcakes

Vannacht is hier weer een pak sneeuw neer gevallen en alles was weer wit vanmorgen.
Gelukkig hoef ik niet naar buiten en geniet van achter het raam van de witte tuin waar de vogels druk bezig zijn met het zoeken naar voer (en dat ligt er voldoende).

Gisteren was ik druk bezig met de laatste steekjes en franse knoopjes van de cupcakes en ze staan er nu alle 9 op. Ik heb de lap vanmiddag even door een sopje gehaald en hij ligt nu te drogen. Geborduurd op 28 ct. jobelan met DMC en het patroon komt uit de cross stitch gold nummer 63.

Yesterday I finished the cupcakes after making the last stitches and the french knots. Stitch on 28 ct. jobelan with DMC. Pattern to be find in the cross stitch gold number 63


 Op 8 van de cupcakes zitten franse knoopjes en die maken het wel af

On 8 cupcakes there where french knots and I love how it looks


Gisteren kwam ook het stofje binnen wat ik besteld had voor bij de cupcakes om er een kussen van te maken. Ik zocht een rose stofje met stipjes zodat het een uitstraling krijgt uit de jaren 50 - 60, waar Maaike zo weg van is.

I found a beautifull pink fabric for making this cushion


Toen ik woensdagavond aan het zoeken was naar dit rose stofje zag ik op dezelfde site een mooi quiltpakket met de Rouenneries stofjes van Moda en aangezien ik zo goed nieuws van de arts 's middags had gekregen besloot ik mezelf te verwennen hiermee. Ik vind de kleuren zo ontzettend mooi en het zal heel goed passen op de eetkamertafel want het wordt maar 70 x 70 cm.

When I was looking for the pink fabric I saw in the same webshop this beautiful quiltkit and after the good news I got from my doctor (everything is okay and I can start with doing the things I did before the surgery, over 1 year I must be back for a checkup) last wednesday I orderd it. The fabric is from Moda, called Rouenneries.



4 opmerkingen:

Lavendelhaus zei

Very beautiful cupcakes. Have a nice day.
Greatings
Bianca

Simona zei

The cupcakes seem real!!!
Really beautiful!!!

Debra zei

Very nice and the material will look great with your stitching.

Meadows08 zei

Your cupcakes turned out great! Those french knots...wow...turned out great! Like sprinkles on the icing.