Privacy verklaring

maandag 18 januari 2010

Antique quilt update

Na 5 weken thuis geweest te zijn begint Michiel vandaag weer met werken (avonddienst). Aankomende vrijdag is het 6 weken geleden dat ik de operatie had en ik kan me nu goed redden. Ik voel me verder ook uitstekend, op de vermoeidheid na. Die slaat toe als ik teveel achter elkaar doe. Het constant zitten op de bank of aan de eethoek hou ik niet lang vol, daarom blijft het bed voorlopig ook lekker in de kamer staan. Hierop kan ik heerlijk onderuit zitten/liggen en ik merk dat mijn lichaam dit heerlijk vind. Ondertussen kan ik een film bekijken en toch wat borduren of quilten.

=======

De sterren voor de antieke quilt had ik al enige tijd af maar ze moesten nog aan het middenstuk vastgezet worden. Doordat ik maanden geen quiltnaald heb aangeraakt bleven ze dus liggen, tot vorige week.
Toen mochten eindelijk de sterren eraan gezet worden en daarna heb ik gelijk de volgende border eraan gezet. Elke border krijgt een andere kleur uit de stoffen serie.
Helaas komen de kleuren niet zo goed uit op deze foto, maar wel op de andere waar ik een close-up laat zien van de sterren.

On a Dutch group we are working on a replica of an antique quilt. Each border gets different quiltblocks alternated with small solid borders. This time I made the starblocks, next border will be with flat squares


En hier een close-up van de sterren. De kleuren komen op deze foto veel beter uit.

Close-up of the stars so you can see the colors better


4 opmerkingen:

Siobhán zei

Oh my goodness, that is beautiful!! Really gorgeous. Love the cupcakes, too.

Oude lappen zei

Leuke blog! Kom zeker nog eens terug hoor ....
Liliane

Mylene zei

WOW! It is looking beautiful! You are doing a great job.

Cath Ü zei

This one is beautiful ... love it..
Cath Ü