Privacy verklaring

dinsdag 7 april 2009

DJ blok 25

Ik weet het ... het was echt tijd om weer een blokje te maken van mijn Dear Jane. Hij heeft te lang stil gelegen dus gisteren aan de slag gegaan en een blokje gemaakt.
Het 25e blokje alweer, nog 56 te gaan.
 
Dit blokje E8 bestaat uit 33 stukjes en heet Mama's Maze. Het was een erg leuk blok om te maken.


Het weekend in Haarlem was weer zeer gezellig. Op de heenweg zijn we gestopt in Amstelveen en daar kochten we bij de Lapjesgaard een quiltpakketje voor schoonmoeder Wil. Thema is zee en strand en als dit klaar is dan zal dat een vrolijke quilt geworden zijn.
Ook gingen we in Amstelveen bij de dierenspeciaalzaak aan en zagen daar de hondenfietskar. Na deze uitgebreid bestudeerd te hebben en gezien hoe hij ingeklapt kan worden, besloten we hem te kopen. Wel moest er een andere koppeling bijbesteld worden anders kan Michiel hem niet aan zijn fiets bevestigen. De koppeling zal over anderhalve week bij de zaak aanwezig zijn. Daar wij niet in de buurt wonen stuurt de eigenaar hem op naar ons per post en doet er gelijk de hondenfietskar bij omdat het toch een groot pakket is.
Over een kleine twee weken zullen we de hondenfietskar hier hebben en dan kunnen wij Bowy voortaan mee nemen als we gaan fietsen. Nu maar hopen dat Bowy dit ook leuk vind, ik zeg nog niets tegen hem !

Geen opmerkingen: