Privacy verklaring

zaterdag 30 augustus 2008

Dear Jane in kruissteek

De afgelopen dagen heb ik het quilten gelaten voor wat het was en ik heb een borduurwerk opgepakt waar ik het laatste jaar nog geen kruisje meer op had gemaakt, tijd voor kruisjes te gaan maken dus, wil ik dat hij af komt.
Een kwart had ik geborduurd en na een aantal dagen ben ik inmiddels op de helft beland. Zo zie je maar, minder pc tijd komt je borduurwerk ten goede.


Het gaat om een borduurwerk van Linda Myers, de quiltsampler VI beter bekend als de Dear Jane sampler. Er zijn nogal quiltsters die met hun lapjes aan de Dear Jane quilt bezig zijn, maar ook deze versie in kruissteek maken.
Ik ben hem voorlopig alleen in kruissteek aan het maken. Het boek om de quilt te maken heb ik wel in huis en ik ben zeker van plan om hem eens te gaan maken. Want hij is en blijft mooi.


Van mijn vriendin Gerry kreeg ik een mooi boek om te lezen: de Katie Lapp trilogie, waar 3 verhalen in staan over Katie Lapp, te weten ... verstoten, bekentenis en erfenis.

Beschrijving boek:
In de Amish gemeenschap van Hickory Hallow lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Katie Lapp, een jonge vrouw, doet haar best zich te houden aan de strenge regels en tradities van de gemeenschap maar dat valt haar zwaar. Altijd verlangt ze naar wat verboden is: muziek, mooie kleding, de wind in haar loshangende haren. Dan doet Katie een schokkende vondst op zolder.

Een schokkende ontdekking - een emotionele zoektocht - een vrouw verloren tussen twee werelden.


Ik verveel me in elk geval niet de komende dagen.

Geen opmerkingen: