Privacy verklaring

donderdag 2 november 2006

Hieperdepiep ... Hoera !!!

En wie is er jarig vandaag ? ... Ikke , alweer 44 jaartjes JONG.  Mijn schoonmoeder is gisteren al aangekomen vanuit Haarlem en blijft t/m zondag. Vanavond komt er ook nog wat bezoek en straks even samen boodschappen gaan doen. Een druk dagje voor de boeg.
Twee dagen geleden kwam er al een doos binnen die voor mij bedoeld was voor mijn verjaardag. Hij was van Jacqueline en ze had hem verstuurd vanwege een verjaardags exchange.


 Ik had hem dicht gelaten tot vandaag (en dat was moeilijk hoor) maar het is toch gelukt. Vanmorgen was dus het grote moment dat ik hem mocht openen en ik kan je zeggen ... er zaten schitterende dingen in. Een erg leuke kaart, een grote lap vol met pompoenen die je lachend aankijken, een schitterend Lizzie Kate patroon "halloween sampler",  1 zakje bieslook (komt prima uit die had ik nog niet) en 1 zakje pompoenen pitten (geweldig !), verder nog een overheerlijke snicker, een erg leuke sisserfob (die hangt inmiddels al aan mijn schaartje), een erg mooie treat time hanger die ik inmiddels ook al heb hangen aan de kastdeurknop en als laatste ... een (en nu weet ik niet of ik de naam goed heb) een tafelhanger waar je je draadjes in kunt doen.


Laat ik de tafelhanger nu veels te leuk vinden om daar mijn draadjes in te doen, dus die krijgt een leuk plekje voor in de kamer. Ik leg hem op mijn vensterbank zodat ik hem constant zie en voor in het zakje heb ik nog wel een leuke heks die van warme voeten houdt.
Ik ben dus behoorlijk verwend door Jacqueline zoals jullie kunnen zien. Ik vind alles even leuk en roep dan ook nu heel hard ......JACQUELINE ... BEDANKT !!!

Geen opmerkingen: