Privacy verklaring

woensdag 15 november 2006

Borduursels voor regenboogkussens


Het loopt fantastisch met de regenboogkussens en dit is iets waar ik op gehoopt had. Momenteel is het 12e regenboogkussen aangevraagd en op de yahoogroep zijn al 40 borduursters lid geworden en dat alles in bijna 4 weken. Niet gek toch ? Ik hoop dan ook echt dat mensen ons weten te vinden als ze iets willen schenken aan iemand die een moeilijke periode doormaakt, om ze zo een steuntje in de rug te geven en ze te laten weten dat ze er niet alleen voor staan.
Morgen ga ik het 2e kussen in elkaar zetten, een regenboogkussen met het thema rozen. Vandaag de stofjes gewassen ivm krimp en dan morgen alles knippen en in elkaar gaan zetten zodat het komende week naar de aanvrager kan die het dan naar de ontvanger gaat brengen. Tussendoor borduur ik ook aan verschillende regenboogkussens mee. Vanavond heb ik mijn 4e borduurwerkje afgemaakt. Ik zou wel voor elk kussen mee willen borduren maar dat gaat natuurlijk niet want de andere borduursters willen ook mee borduren. 
Mijn 1e borduurwerkje was voor het kussen van Britt wat als thema disneyprinsessen heeft en ik koos ervoor om voor haar het disneykasteel te borduren met haar naam eronder (op verzoek van de aanvraagster).



Mijn 2e borduurwerkje was voor Djordy met het thema leeuwen en tijgers.



Het 3e borduurwerkje was voor het kussen van Marloes, een jonge meid die van alles houdt wat maar rose is, dus het thema werd: alles wat rose is.De aanvraagster vond het ook leuk als Marloes haar naam erop kwam, dus toen heb ik de naam geborduurd (in het rose uiteraard) en er een dansende kat opgeborduurd.


Het 4e borduurwerkje was voor Miranda die enorm van vlinders houdt en dat heb ik vanavond afgemaakt.


Als het rozenkussen in elkaar staat dan begin ik aan een 5e borduurwerkje wat een spiritueel thema heeft. Ik ga daarvoor een boedha borduren die in lotushouding zit met daarbij de chakra's aangegeven.
=======
Verder heb ik ook nog gewerkt aan Santa's journey die in de cross stitcher stond (Engels borduurtijdschrift). Als hij helemaal af is ziet hij er zo uit ...


Of ik het haal hem voor kerst af te krijgen dat valt nog te bezien, mocht dit niet lukken dan ga ik hem afmaken voor volgend jaar kerst . Hij is wel enorm leuk om aan te borduren ...


Geen opmerkingen: