Privacy verklaring

donderdag 14 oktober 2021

First blocks EQP Mystery

Dat was nog even flink doorwerken, maar de 8 blokken voor de EQP mystery zijn af. Zoals je kunt zien zijn er 4 in spiegelbeeld gemaakt zoals het patroon aangeeft. Deze zijn van week 1 en de blokken voor week 2, die we afgelopen zondag kregen, zijn ook weer 8 blokken. Dus snel verder.

That took a while to work through, but the 8 blocks for the EQP mystery are finished. As you can see there are 4 made in mirror image as the pattern indicates. These are from week 1 and the blocks for week 2, which we received last Sunday, are also 8 blocks. So I have to move on quickly.

Ook kwamen er weer 2 advent kalenders binnen. De eerste is de theekalender van English Tea Shop die ik op Amazon kocht. De vorige die ik liet zien is voor Michiel en mij 's avonds en deze is voor overdag. Ik probeer elk jaar weer een ander merk. Ik kocht er meteen weer een voor schoondochter en petekind. Mijn dochter is niet zo'n theedrinker dus die kreeg chocolade van ons.

Also 2 advent calendars came in. The first is the English Tea Shop tea calendar that I bought on Amazon. The previous one I showed is for Michiel and me in the evening and this one is for the daytime. I try a different brand every year. I also bought one for my daughter-in-law and godchild. My daughter is not much of a tea drinker so she got chocolate from us.

De andere was van Bon Maman, een heerlijke Franse jam die ik meestal koop. Vorig jaar was ik helaas te laat en was hij heel snel uitverkocht. Ik hou ontzettend van jam en ik koop ook steeds verschillende soorten. Mocht je ook interesse hebben, op Adventskalenderkopen staat nu een code voor gratis verzending, dat scheelt toch weer 8.95.

The other was from Bon Maman, a delicious French jam I usually buy. Last year I was unfortunately too late and it sold out very quickly. I love jam and I always buy different kinds.


En hoe gaat het met Mees? Heel goed met heel veel kwajongensstreken. Zo is hij regelmatig in zijn speelgoedmand te vinden, hup speelgoed eruit, hup Mees erin.

And how is Meese? Very good with a lot of mischievous pranks. He can be found regularly in his toy basket, hop toys out, hop Mees in.

Of hij zit voor de computerkast zichzelf te bewonderen in de weerspiegeling.

Or he sits in front of the computer case admiring himself in the reflection.


5 opmerkingen:

Marilyn zei

Love the colors of the quilt blocks.
Those teas look wonderful.
Mees is too funny.
Marilyn

anja zei

Ik beschouw je als de deskundige op het gebied van adventkalenders 😁
Afgelopen jaar kwamen er ook weer prachtige garens voorbij als onderdeel van adventskalenders. Ik ben al druk aan het googlen geweest, maar kan niets vinden wat (in mijn ogen) betaalbaar is. Om nu zo'n 200 euro te betalen voor 12 of 24 mini strengetjes garen waarvan ik niet eens weet wat voor (kleur) garens ik dan krijg, vind ik gewoon teveel geld. Op adventskalenderskopen kom ik ook geen geschikte tegen met garens. Dus mijn vraag is: heb je een tip waar ik leuke, betaalbare adventskalenders met garens kan vinden?

Carin zei

@Anja, als je me even een email stuurt op cazwa1962@gmail.com dan kan ik je alles vertellen over garen advent kalenders.

Coby Breitner zei

Wat een heerlijk beesie ohhh meesie is het toch, leuk toch die streken. Wat een leuke Adventkalender met die jammetjes. Wat ik me afvraag hoe doe jij dat in de maand December zet je ze allemaal ergens neer of liggen ze op een stapel en haal je er elke dag wat uit? Toen mijn kids klein waren vond ik dat zo leuk he, had ik een seizoenstafel en dan in December natuurlijk die kalender erbij. Fijn weekend

Marion van de Sande zei

Heel mooi, je blokken, ook qua stoffen. Gebruik je H250?

Oh die Bonne Maman adventkalender, ik ben erg benieuwd naar welke smaken daar uit gaan komen.