Privacy verklaring

donderdag 28 januari 2021

Snow Forest socks

De Snow Forest zijn af, mijn eerste project van 2021. Het patroon is van Kay van de Bakery Bears, te vinden op Ravelry. Het ajour patroon ziet er moeilijker uit dan het is en het "kabeltje" links en rechts van het gaatje spatroon is geen echt kabeltje en ook makkelijk te breien.

The Snow Forest are finished, my first project of 2021. The pattern is from Kay from the Bakery Bears, which can be found on Ravelry. The lace pattern looks more difficult than it is and the "cable" to the left and right of the lace pattern is not a real cable and also easy to knit.

Het lichte garen is van Giddy Yarns en daarvan gebruikte ik 56 gram. Het bruine garen is van Lang Yarns Jawoll en daarvan had ik 12 gram nodig. Het enige dat ik veranderd heb aan het patroon is dat ik een andere hak heb gebreid, deze past me beter.

The light yarn is from Giddy Yarns and I used 56 grams. The brown yarn is Lang Yarns Jawoll and from that I needed 12 grams. Instead of doing an afterthought heel as in the pattern, I did a heel and gusset.


 

10 opmerkingen:

Marja Rijnsburger zei

Wat een mooi patroon, ik ga zeker eens kijken op Ravelry.
Dank nog voor je berichtje op mijn blog.
Heerlijk dat oppassen hé, jij geniet er ook van zie ik op je foto's.
Groetjes Marja

anja zei

Ik vind ze prachtig geworden! Ik ben benieuwd naar het garen van Giddy yarns, hoe is de samenstelling? Dat lijkt eigenlijk geen sokkenwol te zijn, is dat sterk genoeg? Het ziet er erg mooi uit, het zou zonde zijn als deze sokken snel zouden slijten.

Carin zei

@Anja, ik kan je niet prive een bericht sturen dus daarom even hier antwoord. Het Giddy Yarns garen is sokkengaren, het is 75% merino en 25% nylon en 425 meter per 100 gram.

Flickenstichlerin zei

pretty socks, they look very warm.

Marilyn zei

Nice socks, they look so warm.
Marilyn

Marguerite zei

Wat een super leuk patroon.
Je breid ook zo netjes

Annie Kingma zei

Prachtige sokken, zag ze al op Instagram
Groetnis Annie

Marion van de Sande zei

Heel mooi Carin, hele mooie lieve sokken met dat ajour erin.

Ik wou dat ik zelf sokken droeg maar loop eigenlijk zomer en winter op blote voeten, heb een paar heeeeeeel dunne katoenen sokken voor in sneakers en laarzen maar liever niet. Ik word 'gek'als mijn tenen 'gevangen'zitten.

Ik heb 1 paar wollen sokken voor Theo gebreid, die hij heerlijk vindt maar alleen draagt als het heeeeeeeel koud is. En van de wol die over was heb ik 1 paar yagoasokken(dan zijn mijn tenen tenminste 'vrij') voor mezelf gebreid voor wanneer het binnen heeeeeeeeel koud is. Maar die sokken dragen niet fijn in laarzen want dan schuift de voet richting de hak.

Als ik nou graag sokken droeg, kon ik voor mezelf ook zulke mooie exemplaren breien.

Mary - Lecoeurceltique zei

These are pretty and warm looking socks, Carin.

Chookyblue...... zei

Lovely socks