Privacy verklaring

zaterdag 19 januari 2008

Een onstuimig begin van 2008

Het heeft even geduurd maar hier dan toch mijn eerste blogje van 2008.

Het is flink onstuimig weer hier in huis. De twee jongste honden Sinto en Bowy vliegen elkaar constant in de haren, ze zijn aan het bekijken wie de baas is en geen van hen wil het onderspit delven voor de ander, dus je begrijpt dat hier volop leven is nu. In het begin was het wat grommen en happen naar elkaar, maar als ze elkaar nu aanvliegen laten ze niet eens meer los. Ze schelen maar 6 weken in leeftijd en zitten beide nu in de puber fase.
Gisteravond was het heel heftig en Sinto zit nu met een hele dikke wang en onder zijn bek heeft hij gewoon een behoorlijke zak hangen. Even bekijken straks wat we hier mee gaan doen en misschien wel mee naar de dierenarts want ik vind het er niet goed uitzien.
Sinto staat voor dinsdag gepland bij de dierenarts voor een castratie (hopelijk kan dit nu gewoon doorgaan) zodat hij toch wat rustiger wordt en ze met hun beide misschien weer door een deur kunnen. Mocht dit onmogelijk blijken dan zullen we toch afscheid van een van de twee moeten gaan nemen en daar hebben we niet echt veel zin in. Een hele toestand!

De eerste weken van het jaar heb ik bordurend door gebracht. Ik had me opgegeven op CLS borduurgroep om mee te doen met de verjaardagslijst. Dat houdt in dat je, voor wie op de lijst staat, een kaartje borduurt in het thema wat diegene opgegeven heeft en als diegene dan jarig is, verstuur je het kaartje.
Er staan 25 personen op de lijst (buiten mezelf), dus ik heb 25 kleine borduurwerkjes gemaakt in de betreffende thema's, zodat ik alle kaarten klaar heb voor de rest van het jaar. Slim toch ?
De eerste twee kaarten zijn inmiddels al bij de jarige aangekomen dus die kan ik laten zien.

Voor Natascha met thema Country Companions

Voor Heidi met thema beer Popcorn en vriendjes

Verder heb ik mijn eigen werkje voor een kaarten RR gemaakt waar ik me voor opgegeven heb. Hij start 1 maart maar hij kan maar af zijn. Mijn thema is heksen en halloween en dit heb ik geborduurd als mijn eigen bijdrage.


Verder heb ik een paddington geborduurd op de mini RR van Irene en ik koos voor de fotograaf.


Natuurlijk heb ik ook nog aan Helga Hag's beauty bag geborduurd die nu ook heel goed opschiet, het meeste heb ik geborduurd met Gloriane silk.


En als laatste heb ik deel 1 geborduurd van de Mystery sal die georganiseeerd wordt op de wXSw yahoo-groep met Helga Mandl en Barbara Ana als ontwerpsters, de kleurtjes vind ik enorm leuk. Elke week komt er een nieuw deel uit en het totaal bestaat uit 4 delen. Komende dinsdag komt deel 2.


Ook heb ik nog 2 regenboogkussens afgemaakt. Deze was voor Moniek met thema honden.


Het kussen voor Jolanda had thema natuur.


Het quilten heeft even stilgelegen maar dat komt helemaal goed, komende week even de bloemen afmaken voor de quiltmysterie op quiltvirus en verder gaan met mijn herfstquilt.
Uiteraard volgen die foto's dan weer, maar voor nu ... tot de volgende keer en hopenlijk gaat het dan weer beter tussen onze honden. We wachten af !

Geen opmerkingen: