Privacy verklaring

donderdag 24 januari 2008

Sinto's wraak

Met Sinto gaat het prima, of moeten we hem nu Sinta gaan noemen, nu hij gecastreerd is. Toen we hem dinsdag om 17.00 uur gingen ophalen bij de dierenarts was hij wakker maar nog erg suf.
Op een gegeven moment liep hij te wankelen en Michiel dacht dat Sinto moest plassen dus hij nam Sinto mee naar buiten. Michiel begon die dag iets later omdat hij zelf mee wilde om Sinto te halen.
Buiten liep Sinto te wankelen en het leek wel of hij hartstikke dol was, hij liep van hot naar her en kiepte bijna de hele tijd om.
Michiel pakte hem op om naar binnen te dragen en zei: "Hij hoeft nog niet te plassen" en jawel hoor, Sinto liet daarna zijn plas gewoon lopen en Michiel (die in zijn werkkleren klaar stond om naar het werk te gaan) kon zich toen gaan omkleden, want hij was vanaf zijn jas tot aan zijn schoenen onder geplast . Kijk dat was nu Sinto's wraak omdat we hem hebben laten castreren denk ik.
Sinto heeft de rest van de avond op zijn matje gelegen met een kap om, omdat hij anders aan de hechtingen komt.


De kap draagt hij nog steeds... niet graag maar het begint een beetje te wennen. Alleen als hij nu opspringt en ergens naar toe wil rennen vergeet hij nog wel eens dat hij hem omheeft en knalt dan met kap overal tegen aan.

=======

Gisteren kwam deel 2 uit van de mystery SAL en ik heb hem gelijk uitgeprint en ben begonnen met borduren. Michiel heeft de late dienst deze week en aangezien ik altijd op hem wacht, had ik een paar uren om hier heerlijk aan te werken. De rest heb ik vandaag afgemaakt en zojuist meteen een foto ervan gemaakt. Ik vind hem steeds leuker worden met zijn felle kleurtjes !


Natuurlijk heb ik, voordat deel 2 uitkwam ook nog gewerkt aan Hazel's wardrobe en inmiddels is de jurk en schoenen af en hangen haar sokken al uit de la. Dit is nog niet heel duidelijk te zien maar dat komt wel als de stiksteekjes erop staan.


Vanavond ga ik even wat leuke stofjes zoeken om een valentijnshart te maken voor een valentijnsuitwisseling van Sanman. Daarna maak ik dan ook maar gelijk de twee bloemen af van de quiltmysterie want komende week komt het volgende deel al.
Verder heb ik ook nog een paar klottoblokken gemaakt. De blokken hebben dezelfde maat als die van vorige maand en ... Ohhhh dat heb ik nog niet verteld ... ik heb vorige maand 48 klottoblokken gewonnen met dat mooie patroon Boxy stars, dus daar ga ik binnenkort een leuke vrolijke bonte quilt van maken.


Ook heb ik het regenboogkussen voor Wim gemaakt met het thema Vrije keuze.


Geen opmerkingen: