Privacy verklaring

maandag 1 januari 2007

Tevreden 2007 !

Wij wensen iedereen een tevreden 2007, dat vannacht met nog luidere knallen dan andere jaren werd ingeluid. Gezien de hoeveelheid vuurwerk dat afgeschoten werd, hebben de mensen het bij ons in de buurt het niet zo slecht als dat ze zelf vaak beweren.
Zo te zien maken ze zich geen zorgen over de stijgende ziektekosten en gasprijzen voor dit jaar en wat het komende kabinet misschien allemaal nog gaat snijden ..... als we überhaupt een kabinet krijgen dit jaar.

We hopen dat ondanks bezuinigingen enerzins en stijgende kosten anderzijds toch iedereen weer krijgt wat hij nodig heeft, al is dat lang niet altijd wat je wenst.
Als iedereen daar dan ook nog eens tevreden mee zou zijn, zou er volgens ons heel wat minder haat en nijd in deze wereld zijn en hadden meer mensen iets over voor een ander. Daarom wensen wij dus iedereen een tevreden 2007 !


Op de laatste dag van het jaar heb ik nog 2 regenboogkussens afgemaakt, dit waren het 11e en 12e kussen.
Het 11e kussen was voor Leni en had als thema spiritueel en ik heb daarvoor een goudgeel stofje gebruikt met Chinese tekens en 2 andere stofjes met een soort mini mandala's.


Kussen 12 voor Thecla had als thema katten en daarvoor koos ik stof met struikgewas en een stofje met dierenpootjes.


Ook heb ik nog een lapje afgemaakt voor een kussen met het thema vissen.


Geen opmerkingen: