Privacy verklaring

vrijdag 15 december 2006

Op naar de 25!

Wat gaat het goed met de regenboogkussens, al zeg ik het zelf. Momenteel is de 24e aanvraag geplaatst dus de volgende wordt 25 en dat op nog geen 2 maanden tijd want op 19 oktober lanceerde ik de regenboogkussens. Momenteel zijn er weer een aantal klaar en afgeleverd.
Kussen Djordy had het thema leeuwen en tijgers, ik koos voor dierenpootjes en safari gras stof.


Kussen Marloes had als thema ... alles wat rose is, dus koos ik voor allemaal rose stofjes.


Dit thema was Egypte, dus ik maakte met hieroglyven stof leuke piramydes op het kussen voor Coby.


En dit was het kussen voor Sandra met het schapen thema, ik koos voor blauw en groene stofjes omdat dit me deed denken aan lucht en weide waar de schaapjes meestal staan.


Ik kreeg van iemand een panel met schaapjes die ik voor de achterkant heb gebruikt.

Verder zijn er nog een aantal andere personen die ook af en toe een kussen in elkaar willen zetten, omdat het soms voor mij te druk wordt om ze allemaal op tijd af te krijgen.
Zo heeft Jacqueline het kussen voor Britt in elkaar gezet met het thema Disney prinsessen.


En Ellie heeft het kussen voor Gaston met het thema koken in elkaar gezet, ze heeft een theedoek als blokken gebruikt. Michiel kwam met dit idee en ik vind het heel mooi geworden.


Verder heb ik tussendoor nog een RR afgemaakt en dit was de RR10 van Mireille, ze had als thema Nederland en zodoende koos ik voor het boertje en boerinnetje. Ik vind het wel een lief stel geworden.


Vanavond ga ik even deel 5 van de sanman sal afmaken want maandag komt deel 6 alweer. Jullie zien het, ik verveel me niet.

Geen opmerkingen: