Privacy verklaring

zondag 7 maart 2021

Puppy spam

Inmiddels is Mees 2 weken oud en we genieten volop van hem. Hij speelt volop, zijn favoriete speelgoed is de oranje piep kluif die in het puppy proefpakket zat van Fokker Petfood.

Mees is now 2 weeks old and we thoroughly enjoy him. He plays a lot, his favorite toy is the orange squeaky bone that was in the puppy sample package from Fokker Petfood.


Hij slaapt ook bijna vanaf het begin 's nachts goed door tot de volgende morgen. Ook vanaf het begin loopt hij geweldig goed aan zijn riem als we een wandeling maken en dit kost natuurlijk de nodige energie.

He also sleeps well almost from the beginning of the night until the next morning. From the start he also walks very well on his leash when we take a walk and this naturally takes a lot of energy.





Ik was wel vergeten hoeveel werk het is om een puppy op te voeden hahaha. Ik heb de afgelopen 2 weken amper iets gedaan aan breien of quilten. Dat ligt allemaal even stil. Ik ben druk bezig met de zindelijkheidstraining. Wat Mees ook goed kan is slapen in allerlei rare standen.

I had forgotten how much work it is to raise a puppy hahaha. I have hardly done anything about knitting or quilting in the past 2 weeks. That all comes to a standstill. I am busy with toilet training. What Mees is also good at is sleeping in all kinds of strange positions.




10 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja een puppy ik weet er alles van ,het kost je een jaar om je hondje te leren kennen en hij jullie !
Vergeet niet dat puppy's weinig mogen wandelen in het begin een minuut per per week opvoeren na gelang zijn leeftijd dus 10 weken oud 10 minuten per keer lopen , ze zijn nog erg kwetsbaar zeker voor urine en uitwerpselen van andere honden en dieren !

Veel succes Femke.

anja zei

Wat een genot om naar te kijken! Tja, bij een pup komen zaken als zindelijkheidtraining kijken, dan komt er even weinig van handwerken, maar dat komt vanzelf wel weer.

Floor zei

Ach wat een heerlijke foto's van Mees. Maar hij is natuurlijk (gelukkig) geen 2 weken oud, maar 2 weken bij jullie :-)
Dat koppie... is kan me voorstellen dat je daar gelijk verliefd op bent geworden.
Heb twee Jackies gehad, en ze zijn zo leuk en eigenzinnig.
Druk ja, veel werk, maar ook veel genieten.

Kate zei

He is precious. I enjoy seeing photos of him.

Coby Breitner zei

Te cute voor woorden wat een heerlijke foto's van Mees. Het is toch net echt als een baby he. Je ziet het gewoon ook aan het lijfje dat tie heel jong is. En dan op de valreep zag ik een geweldige foto van je 3e kleindochter voorbij komen, mooie naam. Wat een rijkdom 3 van die meisjes.

Supergoof zei

Zo leuk om te zien!
Mees je bent geweldig!
:o)

Marilyn zei

Mees is too cute!
Marilyn

Shami Immanuel zei

Mees is sooo cute. All his pics are nice. Pets are a good companion.

wilma oud zei

Helemaal verliefd!

Mary - Lecoeurceltique zei

He is so cute.