Privacy verklaring

woensdag 16 januari 2019

Knitting and veggies from the oven

Het gaat zo lekker met mijn Selago Sunset sjaal die ik in mijn vorige bericht liet zien. Ik ben inmiddels aan de buitenste rand begonnen met de kleur Lipstick 💋.

It is going so well with my Selago Sunset shawl that I showed in my previous message. I already started on my outer border with the color Lipstick 💋.


Er zijn zoveel recepten van groenten schotels uit de oven, dit is een versie die ik super vaak maak en hij blijft heerlijk.

There are so many recipes of vegetables dishes from the oven, this is a version that I make very often and it stays delicious.


Groenten uit de oven

Nodig voor 4 personen:
700 gram voorgekookte mini krielaardappelen
2 grote paprika's
250 gram champions
2 uien
2 rode uien
6 teentjes knooflook
5 grote tomaten of een stuk of 35 cherry tomaatjes
1 courgette (hiervoor kun je ook een aubergine nemen)
zeezout en 4 seizoenen peper
tijm, oregano en rozemarijn.
Braadslee, de mijne is 26cm x 39cm x 4 cm

Vet je braadslee met olie in. Snij alles in kleine stukjes en verdeel over de braadslee de aardappelen, paprika's, champions, uien, knoflook, tomaten en courgette. Strooi er naar smaak zeezout, peper, tijm, oregano en rozemarijn over. Sprenkel wat olie over alles heen en schuif de braadslee voor ongeveer 40-45 minuten in de oven op 220°C. Schep de groenten halverwege de tijd even goed om. Indien nodig nog een beetje olie toevoegen.


Veggies from the oven

Needed for 4 people:
700 grams of pre-cooked mini new potatoes
2 large paprika
250 grams of champions
2 onions
2 red onions
6 cloves of garlic
5 large tomatoes or something like 35 cherry tomatoes
1 zucchini (you can also take an eggplant for this)
sea ​​salt and 4 seasons pepper
thyme, oregano and rosemary.
Roasting pan, mine is 26cm x 39cm x 4 cm

Grease your roasting pan with oil. Cut everything into small pieces and spread over the roasting pan the potatoes, paprika's, champions, onions, garlic, tomatoes and zucchini. Sprinkle some sea salt, pepper, thyme, oregano and rosemary over it. Sprinkle some oil over everything and slide the roasting pan for about 40-45 minutes in the oven at 220° C. Turn the vegetables halfway through time and add a little oil if necessary.



10 opmerkingen:

Judith zei

Heerlijk die groente overschotel! Vooral ook lekker om nu te eten. Fijne dag.

Guusje, zei

Wat een heerlijk recept ik ga dat eens proberen. En je breiwerk zoals altijd weer erg mooi

Else zei

Water loopt me in de mond van de shawl en de ovenschotel. Fijne dag zwaaizwaai

Truus zei

Je sjaal wordt mooi met deze lipstick rand er aan.
Helaas geen recept voor mij om te eten.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Marilyn zei

The shawl is very pretty with the red.
Marilyn

Anja zei

Dat gerecht ziet er smakelijk uit! En je shawl wordt ook al zo mooi!

marianne zei

Het ziet er beiden goed uit en dat recept ga ik zeker uitproberen,water liep me al in de mond.:-))

Kate zei

The veggies look delicious!

Ineke zei

Heerlijk recept, gelijk opgeslagen, altijd handig!

Julie zei

The shawls grown really quickly.