Privacy verklaring

woensdag 11 mei 2011

Grumble, grumble ...

Mag ik hier even komen mopperen?

Is it okay if I come grumble here ?

Want het is niet MIJN schuld dat jullie mij de laatste tijd niet gezien hebben. Carin is zo druk bezig met andere dingen dat het wel lijkt of ze mij vergeten is. Of ze is bezig met haar Antique Sampler ...

Because it is not MY fault that all of you haven't seen me for awhile. Carin is so busy with others things that she totaly forgot about me. Or she is busy with the Antique Sampler ...

Of er komt weer een nieuw deel binnen van de Romantique Sampler die ze er dan weer op wil borduren ...

Or there is a new part coming of the Romantique Sampler and she is busy stitching that part ...

Zou ze daar liever aan werken dan aan MIJN SBS quilt (Smiling Brumelda Silvermoon quilt, bij de meeste beter bekend als de Sylvia Bridal Sampler quilt)? Het is dat ik zelf niet weet hoe ik precies de quiltblokjes aan elkaar moet zetten anders maakte ik mijn quilt zelf wel af. Ik heb het wel geprobeerd hoor, maar ik zit met de naald meer te steken in mijn hand dan in het lapje en dan schiet het ook niet op.

Do you think she loves more working on those then on MY SBS quilt (Smiling Brumelda Silvermoon quilt, better known as the Sylvia Bridal Sampler quilt)? It is that I myself do not know how to stitch those quilt blocks to each other, otherwise I would make that quilt myself. I have tried it but I stitch more in my hand then on the fabric.
Carin is zelfs zo druk geweest dat ze zelfs vergeten is om haar maandelijkse ornamentje van april te borduren. Dat komt er nu van als je je prioriteiten niet goed stelt. Gisteren is ze nog in de tuin bezig geweest om wat takken weg te snoeien zodat ze haar kamperfoelie beter ziet.

Carin have been so busy that she even forgot to stitch her monthly ornament of April. That happen when you set your priorities not well. Yesterday she was busy in the garden to cut away some branches so she would see her Honeysuckle better.
En omdat ze niet aan de SBS bezig is en ik me onderhand kapot verveel, ben ook ik maar aan het tuinieren geslagen. Ik heb wat zonnebloempitjes gezaait en kijk eens hoe goed ze het doen.

And because she is not working on the SBS and I are annoying myself, I too have started some gardening. I have put some Sunflower seeds in a pot and look how well they are doing.

Maar nu weten jullie hoe het komt dat ik niet veel in beeld geweest ben, hahaha ... ik bedoel op jullie computerscherm. Tja, ik blijf gewoon lachen hoor, wat moet een heks als ik anders doen. Werken aan mijn quilt zit er voorlopig niet in .....
HOEWEL .....
Michiel heeft komende week de hele week vrij dus misschien als ik hem eens lief aan kijk. Wie weet wil hij wel samen met mij weer een blokje maken. Nouja ... tot die tijd blijf ik maar genieten van het mooie weer en de vele vogels in de tuin ... (zucht)

But now you know how it comes that you haven't seen me on screen, hihihi ... I mean your pc screen. Well, I keep smiling, what else has a witch as me to do? Working on my quilt is not an option ....
ALTHOUGH ....
Michiel has a week off from work next week, maybe if I look nice to him, he will make a block with me together for my quilt. Till that time I am enjoying the nice weather and the many birds in the garden ... (sigh)


18 opmerkingen:

Miny zei

Brumelda niet treuren, je komt vast weer heel snel aan de beurt, ze gaat vast deze maand nog wel een middagje samen met jou aan het werk.

Groetjes miny

Madammeke Ongeduld zei

ah lieve Brumelda, je mooie plaid zal we afgemaakt worden, soms hebben andere dingen voorrang zorg maar voor je zonnebloemen

Rian, zei

Achach, arm ondergeschoven kindje(heksje) Wat een treurnis. Maar geloof me: het komt vast en zeker allemaal goed met die quilt van jou hoor. Alleen...beetje geduld hebben, he? Mensen hebben nu eenmaal andere prioriteiten dan heksjes.. Geniet straks maar van je zonnebloemen.
Groetjes,
Rian

Yvon (jioya) zei

Hartelijk bedankt voor het laten zien van de foto's Brumelda, zo blijven we toch een beetje op de hoogte.
En ik hoop dat je zonnebloemen heel hoog worden dan kan je misschien wel heel ver weg kijken.

Groetjes Yvon.

Anoniem zei

Ja lieve Brumelda, het leven van een heksje gaat ook al niet over rozen merk ik.
Ik denk dat er inderdaad niets anders op zit dan geduld te blijven uitoefenen, af en toe eens een DUIDELIJKE hint geven en als DÁT nog niet begrepen wordt kun je misschien met de stofjes van het nieuwe blok op Carin's bord gaan zitten als ze wil gaan eten.... Het is maar een ideetje ;o)
De zonnebloemplantjes zien er mooi uit. Zorg er maar goed voor, dan zullen ze zeker lekker groeien!

Groeten, ook aan Carin en Michiel, van
Yvonne V

Margot zei

mooi blogverhaal met grappige foto's! :)

Jeanny zei

Grappig verhaal vertel je. Zo zie je maar weer,dat je het heel druk kunt hebben met handwerken. Maar het is wel leuk !!!

Cristina zei

Brumelda, you are adorable! :-)))

Mouse zei

Hi Brumelda :) waving small paw at you .. good to see you back :) I am sure Michiel will help you with the quilt as Carin is sew busy else where :) wonderful photo's of you :) love mouse xxx

Roos zei

Arme Brumelda,nog even en dan ben jij vast weer aan de beurt en geniet intussen maar lekker van je zonnebloemen.
Groetjes Roos

Marcha zei

Hihi, die Brumelda Silvermoon is me wat! Geniet maar lekker van je tuintje, dat is veel beter deze tijd dan handwerken hoor! Hihi

Erna zei

Lief hoor Brumelda,maar je komt vast wel weer aan de beurt...heel herkenbaar dat een mens zoveel te doen heeft..Veel plezier samen met Carin en Michiel volgende week
Liefs Erna

Dear Jo zei

Hahahaha, ik heb nog nooit iemand zó horen mopperen met zo'n grote smile op haar gezichtje :))))))
En je hebt gelijk, hoor, Brumelda, dat vrouwtje van jou is druk, druk, druk met van alles en nog wat en het één nog mooier dan het ander. En zeg nou zelf, die antieke is toch ook wel héél erg mooi ;)'Dan wordt voor ons quiltsters de verleiding te groot :))))

Riet zei

HaHa Brumelda, je vrouwtje geniet natuurlijk van het heerlijke weer!!!

Jane in Wales zei

Ach, arme Brumelda....maar weet je, je vrouwtje is nu precies als veel andere quiltsters. er zijn gewoon te weinig uren in de dag!
Maar je komt vast wel weer aan de beurt, en dan wordt het weer keihard werken, dus geniet maar even van je vakantie.

blueladie zei

Glad to hear from you. The Garden is BEAUTIFUL as your stitching! Thanks for sharing. :D Cathryn

Erna zei

Geniet maar lekker van je plantje.

sylvia zei

arme Brumelda, ik heb nog wel eens aan je gedacht, hoor, ik miste je echt wel!!
maar ja, het is ook moeilijk met ons quiltsters/borduursters.......we willen zoveel, moeten keuzes maken!!
ik ben ook met de SBS bezig, en dan nog wel in m'n eentje, maar eerlijk gezegd ligt dat hier ook stil!! Ook de RS met z'n nieuwe deeltjes en andere dingen gaan voor!
Kop op, lief heksje, het komt wel weer goed!!!