Privacy verklaring

zaterdag 7 november 2009

Prachtige theedoos en ziekenhuis uitslag


Via de wensenkermis op een borduurgroepje, waarin je een wens kunt plaatsen (ik vroeg iets met een halloweens of herfst thema) stuurde Saskia me iets heel moois.
Een theekistje met daarop een prachtig borduurwerkje met heksen die aan het thee drinken zijn, een hele mooie pinkeep en het schattige heksje dat als je haar op haar buik drukt begint te lachen.

On a Dutch yahoo group we can write down requests of things we want to receive as a gift. I wrote down something Halloween or autumn theme.
Saskia sent me this beautiful teabox with on top witches that are drinking tea, a beautiful pinkeep and a wonderful little witch that start to laugh when you push her belly.


In het theekistje zaten bovendien diverse soorten heerlijke thee.

In the teabox were many different tea bags.

Vandaag kwam ook het handgeverfde garen binnen van Nina. Is het niet schitterend?

Today arrived the dyed threads I orderd from Nina. Aren't they beautifull ? I realy love them !


Ook bestelde ik 2 lapjes handgeverfd linnen en ze zijn prachtig. Ze stuurd eook nog een paar goodies mee.

I also had orderd two pieces of hand dyed fabric which are beautifull. Nina also put some goodies with it: some threadkeepers - wonderfull pins - little buttons. Thank you SO much Nina. I love everything you send !


Dan nog eventjes over mijn testen in het ziekenhuis ....
Afgelopen donderdag de hart echo en gisteren de inspanningstest gedaan.  Daarna door naar de cardioloog die me vertelde dat beide test goed waren en de operatie niet in de weg stonden.
Op mijn vraag of de afwijking die ze eerder hadden opgemerkt, dan een geboren afwijking was vertelde hij van niet.  Het komt namelijk van dat mijn bloeddruk te hoog blijft ondanks de tabletten die ik hier voor in neem. Ik moet hiervoor dan ook terug naar de huisarts die de medicatie hiervoor moet gaan aanscherpen, zodat die bloeddruk verder omlaag gaat.

Verder bleek ook mijn cholesterol iets te hoog te zijn, ook daarvoor zou ik eigenlijk medicatie in moeten gaan nemen vertelde de arts, maar dat moet de huisarts even bekijken omdat gebleken is dat de meeste van deze medicijnen spierklachten veroorzaken en aangezien ik al met spierklachten (fibromyalgie) rondloop is dat weer geen optie volgens de cardioloog. Toch wil ik het wel proberen of ik ook deze bijwerkingen krijg, voor het zelfde geld valt het reuze mee (ohhh wat ben ik weer lekker positief). Niet geschoten is altijd mis toch? En anders moeten we maar iets anders verzinnen :)

Alle gegevens heb ik door gegeven aan de narcotiseur zodat hij alles kan nakijken en zien dat er niets is wat de operatie nu nog in de weg kan staan. Er is me verteld dat als ik woensdag laat op de middag nog niets gehoord heb, ik even kan bellen of ze al iets meer weten over een eventuele datum.

3 opmerkingen:

Nina zei

Carin, this is my pleasure and thanks for show and order too :)
Hugs,
Nnina

Magaly Guerrero zei

Awww, everything looks so colorful and attractive, can't wait to see what magic you make with it!

Siobhán zei

What lovely threads, and a nice package, too!