Privacy verklaring

donderdag 22 februari 2007

Een beetje van dit en Bob jarig

Gelukkig gaat het met mijn rug weer beter, het heeft toch alles te maken met die fibromyalgie. Maar van mij mocht het wel even weg blijven nu vond ik, helaas ... nadat de rugpijn weg getrokken was begon mijn rechterpols weer te zeuren.
Ik schonk er geen aandacht aan en bleef mijn dingetjes doen. Fout dus ! Momenteel kan ik er helemaal niets meer mee, hij is dik en buigen kan ik hem al helemaal niet. Toch probeer ik af en toe een lapje aan elkaar te zetten of wat op de naaimachine te doen, ik kan het niet laten .
Toch moet ik in het weekend wat regenboogkussens in elkaar zetten en vraag Michiel of hij mijn stofjes wil snijden of knippen, want dat kan ik momenteel helemaal niet met die pols.

My back is feeling much better but now my wrist is hurting. I can't do much with it so my updates on stitching and quilting is not much. Well these things happens when you have fibromyalgy.
~~~~~~~~~~~~

Vorige week zijn er wel weer een paar regenboogkussens afgekomen. Dit kussen voor Livius had als thema country/western en alaskan malamute en husky's.

Last week I do finish some rainbowpillows for charity, this one had as theme country/western and alaskan malamute and husky's.


En dit kussen voor Kathelijn had nijntje in de hoofdrol met in het midden het borstkankerlintje. De ontvangster hield van primaire kleuren dus de stofjes keuze was niet moeilijk.

This one had as theme nijntje, a little rabbit from the artits Dick Bruna. In the middle there came the breastcancer ribbon because the woman for we made this pillow has this disease.


Voor de achterkant was door iemand machinaal Kathelijn's hond Bodi geborduurd.

For the back someone made an embrodery by machine from Kathelijn's dog Bodi.


Dit kussen werd gemaakt voor Claudia. Het thema was Engelse stijl en de ontvangster hield van rustige kleuren, zoals leverkleur en olijfgroen. Niet makkelijk maar ik denk dat het me toch gelukt is.

The last one I made last week had a English theme and for who it was loves old colors.


Verder heb ik vorige week ook een lapje afgeborduurd voor een kussen, een hond achter zijn drumstel.

I also finish stitching a square for a rainbowpillow wich I must make with the theme music.


 Ook kwam er een lapje binnen voor mij vanuit het Sanman forum, dit keer van Ann.


En ook hadden we afgelopen week (13 februari) een jarige in huis, onze Bob werd 14 jaar !
Hij doet het nog goed voor zijn leeftijd en gedraagt zich af en toe als een puppy.

And then there was a birthday in the house. Bob turned 14 years but he is like a puppy sometimes.


Zo nu ga ik nog wat rommelen in huis, een beetje van dit en een beetje van dat en tussendoor maar wat rust houden met mijn pols. Ik heb op de tafel 3 soorten werkjes liggen waar ik dan maar afwisselend aan werk zodat ik niet de hele tijd dezelfde beweging maak met mijn pols. Slim toch ?

Geen opmerkingen: