Privacy verklaring

donderdag 23 juni 2022

Prom Queen socks finished

De Prom Queen sokken had ik vorige week ook af. Ik vind ze erg leuk geworden en de kleuren van de strepen vind ik prachtig.
Het garen was van Nicole C. Mendez in de kleur Wild Roses en voor de hak en teen gebruikte ik een mini streng van Lamington Lass in de kleur Rose Red. Het patroon is van Kay Jones.

 I also finished the Prom Queen socks last week. I really like them and the colors of the stripes are beautiful.
The yarn was from Nicole C. Mendez in the color Wild Roses and for the heel and toe I used a mini skein from Lamington Lass in the color Rose Red. The pattern is from Kay Jones.

Daarna ben ik begonnen met een paar vanille sokken (sokken zonder patroon) en nam daarvoor een bol Opal uit mijn voorraad. 

After that I started with a pair of vanilla socks (socks without a pattern) and took a ball of Opal from my stash.

 
Deze zat in mijn Opal abo september 2020, maar hij is later ook uitgekomen in de serie Opal Memories  nr 11007 "Meine erste große liebe". Als een kleur uit de ABO goed bevalt, dan kan het zijn dat die later in een serie uitgebracht wordt.

This one was in my Opal subscription in September 2020, but it was later also released in the Opal Memories series no 11007 "Meine erste große liebe". If a color from the ABO is liked by many people, it may be released later in a series.

Omdat ik toch als afwisseling een sok met patroon wil breien, ben ik ook begonnen met de Shell Cove sokken van Kay Jones. Maar in plaats van 1 lace patroon, brei ik er 2 naast elkaar.
Het garen dat ik gebruik is van The Woolly Chicken uit Duitsland in de kleur Peace and Quiet.

Because I still want to knit a sock with a pattern as a change, I also started with the Shell Cove socks from Kay Jones. But instead of 1 lace pattern, I knit 2 next to each other.
The yarn I use is from The Woolly Chicken from Germany in the color Peace and Quiet.


Daarnaast blijf ik natuurlijk volop lezen. 's Avonds in bed een papieren boek, overdag een luisterboek. Het boek Gevaarlijke erfenis van Anita Verkerk was ook weer steengoed. 
 
In addition, I will of course continue to read a lot. A paper book in bed at night, an audio book during the day. The book Gevaarlijke erfenis (Dangerous Legacy) by Anita Verkerk was also very good but I don't know if that was translated into English.
 

 Momenteel ben ik mijn 3e boek van Nicky Pellegrino aan het beluisteren. Ze spelen af in Italië en met de zomerse temperaturen in ons eigen land is het net of je ook echt in Italië bent. Het zijn ook weer hele mooie boeken om te lezen/te luisteren.
Voor diegene die nieuwsgierig zijn, ik heb nog geen bericht van ziekenhuis Maastricht gekregen.

I am currently listening to my 3rd audio book by Nicky Pellegrino. They are set in Italy and with the summer temperatures in our own country it is as if you are really in Italy. They are also very nice books to read/listen to.
For those who are curious, I have not yet received any message from the Maastricht hospital.

4 opmerkingen:

Marilyn zei

Your socks are always so very pretty, love the yarns.
Marilyn

Coby Breitner zei

Zo leuk weer deze sokken, val in herhaling maar blijf het knap vinden. Zat laatst bij een vriendin die ook bezig was met 4 van die kleine pennen nou pffff ik zou meteen in de stress schieten.
Afwachten dus nog maar.
Fijn weekend groetjes Coby

jmk zei

"Vanilla socks". 👍😂
Hospital. 👎😠

Blauw Hertje van Stempidoe... zei

Dan nog een keer via de laptop proberen