donderdag 19 november 2015

Working on ...

Ik ben nog steeds bezig met de Gingerbread Train, maar borduur ondertussen ook aan dit mooie patroon van Country Cottage Needleworks. Het heet Winter en ik vind de kleuren geweldig. I hoop het af te hebben later deze week.

I'm still working on the Gingerbread Train, but I'm also stitching on this wonderful piece of Country Cottage Needleworks. It is called Winter and I realy love the colors. I hope to finish it later this week. 6 opmerkingen:

 1. Best wishes to you Carin, I hope you are feeling ok.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dear Carin,
  looks so delicate, wonderful stitching.
  Greetings,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk patroontje is dit en deze kleine borduurwerkjes zijn zo fijn om te maken. Het boek dat je nu leest is een gezellig verhaal -heb het ook net gelezen.
  Goed weekend
  groetjes, Truus uit Drenthe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beautiful little stitches... i just love CCN.
  see you soon, Dona

  BeantwoordenVerwijderen
 5. *zucht* Deze is ook al zo mooi hé Carin? Ik had hem ook al gespot en vond inderdaad ook die kleuren zo prachtig.... dat heldere blauw wat er toch vergrijst uitziet. Héél verleidelijk hoor! Het is er eentje van een serie toch?
  Gisteren heb ik het pakketje binnen gekregen met het patroontje van de Gingerbread Train samen met het linnen, garen en knoopje. Zó leuk zo'n pakketje met allerlei moois. :-)) Een uurtje geleden heb ik de eerste steekjes gezet... heerlijk zo'n nieuw project.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for your comment.