Privacy verklaring

zondag 13 maart 2011

Easter SAL and the flu

Ondanks de griep (pijn in het lijf, keelpijn) heb ik toch eergisteren de twee modelstitchings werkjes afgekregen en de ontwerpster hiervan een foto toegestuurd. Morgen gaan ze op de post naar Amerika. Gisteren heb ik deel 3 geborduurd van de pasen SAL en hopenlijk ben ik fit genoeg om aan de volgende twee delen te beginnen van de Romantique Sampler want die kwamen ook binnen.

I got the Flu since a couple of days but did manage to finish the two modelstitching pieces and I send the designer a picture. Tomorrow they are going in the mail to America. Yesterday I also finished part 3 of the Easter SAL and hopefully I can begin with the next two parts of the Romantique Sampler in spite of the Flu.


Vorige week bracht de postbode de stoffenclub van februari en de stofjes zien er weer prachtig uit. De stofjes komen elke maand van The Log Cabin en het zijn 10 stroken van 15 x 55 cm.

Last week the mailman brought my fabric of the fabric-club february and again they are beautiful. Every month I get 10 pieces of fabric in the size 6" x 22" from The Log Cabin
Op donderdag kwam dan eindelijk het boek van Kathleen Tracy: the Civil War Sewing Circle. Ik had dat enkele maanden geleden al besteld als pre-order en nu het uitgekomen is, hebben ze het me toegestuurd. Het ziet er weer fantastisch uit. Ook had ik een week of 3 geleden het boek Quilting Designs from the Past besteld op advies van een vriendin die vertelde dat dit een mooi boek was en ze heeft niets teveel gezegd want ook dit boek is geweldig.

On Thursday the mailman brought me two books. The first one was the Civil War Sewing Circle from Kathleen Tracy. I had that in pre-order and now that it was release, they send it to me. It is a wonderful book. The second one I had orderd was the book Quilting Designs from the Past and this book also is wonderful.

22 opmerkingen:

Ellen zei

Heel veel beterschap!
Gelukkig heb je wat om in te bladeren. Niet te vermoeiend, maar wel zo leuk!

De lapjes zijn ook prachtig, ik herken er een paar :o)

sylvia zei

jij bent voorlopig onder de pannen!! Maar eerst beterschap!!
groetjes, Sylvia

Mouse zei

hope you feel better soon Carin :)love the new fabrics very scrummy :) love mouse xxxx

Lesleyanne zei

I hope you feel better soon. Lovely progress on your SAL and gorgeous new fabric.

Verona zei

Beterschap Carin

blueladie zei

Carin, please take care of yourself. Hugs and prayers you feel better soon. Your stitching is wonderful as usual. Love your blog. :) Cathryn

Liesbeth Wessels zei

Wat een schattig paas borduurwerkje wordt dat !!
Zo te zien weer genoeg inspiratie-stuf in huis aan lapjes en boeken. Goed om mee uit te zieken. groeten van liesbeth

Debra zei

your stitching is looking good and the fabric is so pretty.

Maria zei

Prachtig borduurwerk Caren! En met zoveel binnengekomen "buit" (handwerkboeken, mooie stoffen, (vervolg)borduurpatronen) en de prachtige borduurgarens, kant en stof van Nina's Threads die je ons afgelopen donderdag liet zien is het eigenlijk overbodig om je "Beterschap" te wensen, want al die attributen werken beter dan welk anti-virusmiddel dan ook :-))
Maar goed, voor alle zekerheid dan toch maar: "Beterschap". Dat je maar snel weer voluit kunt lezen, borduren, wandelen of wat dan ook weer kunt doen.

Siobhan zei

Lovely new stash! Enjoy!

I like your progress on your Easter SAL. What a pretty piece.

Dear Jo zei

Beterschap!!! Je hebt in elk geval weer hele leuke dingen onder handen.

Anoniem zei

Carin I hope you're feeling better very soon. Thanks for your comment, and letting me know about the Q-snap. Your embroidery is lovely.

Lida zei

Hoop dat je snel opknapt en dat je lekker kunt genieten van die twee gave boeken! Mooi borduurtje, ja echt iets om aan bezig te zijn als je je niet 100% voelt! Sterkte
Lida

Mireille zei

Ik hoop dat je je ondertussen al beter voelt want griep is geen pretje.
Oh wat heb je weer toffe aankopen gedaan. Ik voel me al veel minder schuldig want ik wacht ook op enkele leveringen, soms begint een mens zich dan schuldig te voelen hé :-)
Ik zeg altijd men kan niet genoeg voorraad hebben.

Gr,
Mireille

Gert zei

Wat ziet dat er al gezellig uit, die Paas SAL. En fijn dat je de boeken ontvangen hebt (en het zijn voor mij bekende boeken ^_^) Ik wens je beterschap toe: hopen dat je snel weer opknapt.

Anoniem zei

Hoi Carin,

Ik wens je beterschap toe. Hopelijk ben je niet te ziek om te genieten van je nieuw verworven stash! Ik heb zelf ook net de cicil war sewing circle ontvangen en ik vond er prachtige patronen in staan. Je hebt leuke kleuren gebruikt voor je paas SAL. Ik heb ook voor een andere kleur gekozen voor het ei. Het werd mij anders toch wat te roze...:)

Mooie lapjes heb je weer gekregen van de Log Cabin. Zijn ze allemaal van Maison de Garance?

groetjes,

Saskia

♥ Nia zei

I hope you're feeling better =/
BestWishes&Kisses

Joy zei

Hon, I hope you are feeling better. Your stitching looks wonderful. Love the fabby!!

Riet zei

Carin ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt. Met dit lekkere voorjaarsweer moet je niet ziek zijn...
Groetjes Riet

Anoniem zei

*klop-klop* Ik kom even bij je aankloppen, omdat het (na deze posting) al een tijdje stil is op je blog. Ik hoop dat alles goed met je is en je intussen weer lekker aan het genieten bent van het weer en onze mooie creatieve hobby. Ik hoop snel weer van je te horen/lezen. Fijn dag, Gert

Lida zei

Voel met je mee, mijn hoofd lijkt wel een trommel en ook een zere keel, veel komt er niet uit mijn handen, maar bij jou dus wel en dan hoop ik dat je lekker kunt genieten van die prachtige lapjes en die gave boeken! Groetjes
Lida

Mike & Lacy zei

Thanks so much for stitching both models! I've posted pictures of them on our blog.