Privacy verklaring

zondag 16 januari 2011

30. Ready for renovation

Deze week is de BOW op het SBS forum blok D4 Rambler (zwerver of klimroos) en ik ben begonnen met het knippen van de kleine stukjes. Deze blauwe stofjes vind ik erg mooi en als alles geknipt is begin ik met de stukjes aan elkaar te naaien. Maar waar is Brumelda? Ik heb haar naam al eens geroepen maar er kwam geen antwoord. Wacht ... ik zal haar nog eens roepen.
"Brumelda waar zit je?", en nu hoor ik haar boven lachen.
"Ik ben hier boven op de badkamer samen met Michiel. Komende dinsdag beginnen ze met de badkamer te renoveren en dan moet hij helemaal leeg gemaakt zijn, dus ik help Michiel hiermee en ik ben net bezig mijn badeendje op te bergen".

This weeks BOW on the SBS forum is block D4 Rambler and I have start cutting the little pieces. I love these blue fabrics and after cutting I begin to sew. But where is Brumelda? I have been calling but there was no answer. Wait ... I'm going to call again.
"Brumelda where are you?", and now I hear her laughing upstairs.
"I'm upstairs in the bathroom with Michiel. Tuesday people will come and start with the renovation of the bathroom so everything must put away and I'm helping Michiel with it. Now I'm busy with putting my bathduck away".

"Oh okee Brumelda, help jij dan maar Michiel dan werk ik ondertussen wel aan het blok". Ik ga verder met de kleine stukjes aan elkaar te zetten. Dit is alweer het 30e blok, dus nog 110 te gaan. Het is geen moeilijk blok en al snel ben ik bezig met het laatste stukje eraan te naaien. "Brumelda heb je wel even tijd om op de foto te gaan met het blok?".
"Ja dat is prima Carin, ik kom eraan maar breng wel mijn badeendje mee want die wil ook op de foto".

"Ah okay Brumelda, you help Michiel and I will make the block". I continue working on the block. This block is number 30, so only 110 blocks to go. This is not a hard block to make and when I sew the last piece I call Brumelda again. "Brumelda do you have time to come and sit by the block so I can take a picture?".
"Okay Carin I'm coming down but I will bring my bathduck with me because he wants on the photo too".

13 opmerkingen:

Babs zei

Mooi blokje, al weet ik niet waar de namen van die blokken uitgehaald worden, lol.

En Brumelda, wat een schattig badeendje heeft ze daar :p

Annelies vdB zei

Mooi blok ! Veel sterkte met de renovatie.

And This Little Pig zei

G'day Carin, love the quilting block. Glad that Brumelda is keeping bathdack safe, looking forward to the renovation photos :D
LiBBiE in Oz

Madammeke Ongeduld zei

gelukkig heb je een flinke helpster en kan je verder werken aan je mooi blokken

Lizzy zei

Lovely quilting block Carin! Brumelda is adorable and I'm sure she is keeping things in proper order for the renovations! Good luck and can't wait to see more...

Blessings and love always in stitches...

AlessandraLace zei

lovely blog and block. hugs

Wendy zei

Wonderful block Carin and good luck with the renovation! Should go well with helpers like Brumelda :)

Erna zei

Inderdaad mooie kleuren Carin, succes met je blok en vooral ook met de badkamer
Liefs
Erna

Jane in Wales zei

Mooi blokje zeg! Brumelda kijkt er helmaal trots van...:o)
groetjes
Jane

Yvon (jioya) zei

mooie stof en het blok gaat goed zo, ik hoop dat Brumelda wel een beetje sterk is als ze ook wil helpen met de rest van de verbouwing.

Groetjes Yvon.

Ellen zei

Een mooi blok weer. En voor Brumelda veel succes met de verbouwing!

Liesbeth Wessels zei

Mooi blok hoor en dat zonder Brumelda's hulp. Mevrouw komt alleen voor de foto ! Maar ja hulp voor de badkamer is ook niet te versmaden. Op naar de overige blokken, groeten van Liesbeth

Anoniem zei

Wat gezellig dat de badeend ook mee op de foto mag. En het is weer een mooi blok geworden. Veel succes alvast met de verbouwing.