Privacy verklaring

vrijdag 23 oktober 2009

Ziekenhuis en halloween hornbook

Gistermiddag moest ik naar de narcotiseur om de vragenlijst door te nemen die ik thuis in had moeten vullen. Na alles doorgenomen te hebben (bloeddruk was helaas weer iets te hoog), kon ik gelijk door naar een andere afdeling om daar een hartfilmpje te laten maken, dit ivm mijn te hoge bloeddruk. Ook moest ik weer bloed laten prikken.
Nu moet ik maandag bellen naar opname om te zien of ze al een datum weten. De narcotiseur heeft dan ook de uitslag van het hartfilmpje en bloed binnen. Verder kreeg ik nog een formulier mee om nog eens bloed te prikken op de dag dat ik opgenomen wordt.
Verder vertelde ze dat als ik wakker wordt na de operatie er een slangetje in mijn rug zal zitten, dit dient voor pijnbestrijding, maar zal alleen ingebracht worden indien het een buikoperatie wordt. Aangezien ik dit niet zag zitten is besloten dat ik een morfine pomp krijg die ik zelf mag bedienen.

En dan gaat vanmiddag de telefoon, het ziekenhuis met de mededeling dat ik op 2 november (mijn verjaardag nog wel) eerst naar de cardioloog moet omdat er schijnbaar op het hartfilmpje van gisteren iets te zien is geweest.
Hopelijk wordt hierdoor de operatie niet al te lang uitgesteld, maar goed, ik hoor het de 2e wel wat er nu precies aan de hand is.
 
=======

 Ik heb ook verder geborduurd aan Halloween hornbook en het wordt steeds leuker dit patroon.

I have been stitching on halloween hornbook for a couple of days and I realy love how its going to be.


5 opmerkingen:

Anja´s Wunschpunsch zei

Hello,

it is a nice pattern.

Greetings from germany
Anja

Kathy zei

Beautiful stitching. Halloween Hornbook looks fabulous!

Thank you for your comment on my blog and your linking to my giveaway.

Iulia zei

your stitch is very cool.. like this chart...i look for it in italy...i hope i found it..kiss..Iulia

Nina zei

I'm still loving it so much! Beautiful work, Carin!

Iris zei

Ziet er al goed uit Carin !!!