Privacy verklaring

maandag 17 september 2007

Vlinders ... waar je maar kijkt !

Eindelijk weer eens de tijd om een logje te schrijven , maar ik had een goed excuus om zolang niets van me te laten horen. Ik was namelijk heel druk bezig met een quilt te maken.

29 augustus

Deze quilt is voor Wil, mijn schoonmoeder die 3 september jarig was. Die datum ging ik niet halen want ik begon er 20 augustus pas aan. Tussendoor is ze nog hier geweest en ze heeft de quilt al gezien, ik was toen druk bezig om elk wit vierkantje door te quilten. Dit zijn er 90 in totaal. Daarna heb ik de gele rand rondom nog doorgequilt en hem tenslotte afgebiest. Vandaag nog het etiket gemaakt en erop genaaid en daarna  op de post gedaan naar Wil toe zodat zij hem (hopenlijk) morgen op de bank kan leggen of ergens anders natuurlijk

De quilt heeft de naam "Butterflies all around" gekregen omdat hij vol staat met vlinders. Ik heb in totaal van het begin (knippen van de lapjes) tot het einde (opnaaien etiket) er 29 dagen aangewerkt. De quilt is 1.52 cm. x 1.85 cm.


Hier een close-up foto van het doorquiltwerk op de witte vakjes en de gele rand.


Doordat op alle witte vakjes gequilt is, ziet de achterkant er ook leuk uit.


Tot slot dan nog het etiket dat ik op de achterkant genaaid heb.


Dus ik heb niet stil gezeten zoals jullie kunnen zien.
Tussendoor heb ik een klein werkje gemaakt voor de mini RR4 die ondertussen ook gestart was. Het eerste werkje moest ik maken voor Tini die de patroontjes van kleine merklapjes erbij had gedaan. Ik koos voor het merklapje met een bloem.


En ook nog een regenboogkussen voor Mia tussendoor gemaakt met het thema flower fairies.


Lang tijd voor op adem te komen heb ik niet, want ik moet voor half oktober nog een halloweenkaartje maken, iets voor de vrije exchange op een borduurgroep en voor een andere borduurgroep moet ik iets maken voor de kleuren exchange. Ja ja, mijn hersenen kraken alweer zodat er wat ideeën naar boven kunnen komen.
Daarna wil ik nog iets maken voor mijn zus die pas verhuist is en ik wil nog beginnen aan onderstaande kerstquilt, Cristmas Time quilt van Ellie's Quiltplace, maar die hoeft niet perse voor kerst af te zijn hoor. Het moet tenslotte leuk blijven toch.


Weer kwam er een lapje van het Sanman forum, nu van Jan.

Geen opmerkingen: