dinsdag 20 december 2011

Angel of Love for my best friend

Vanmiddag hadden wij wederom super gezellig bezoek. Onze goede vriendin Gerry was er samen met 2 andere vriendinnen van haar, die ook beide graag borduren en quilten, en de dames wilde mijn ornamentjes die ik de afgelopen tijd geborduurd heb weleens in het echt zien. En ze brachten voor ons een superleuke taart mee. Neee ... niet om op te eten, tenminste niet door ons, maar door de vogels, want het is een vogeltaart. Wat zullen de vogels hiervan smikkelen en smullen en wij kunnen genieten van al dat vogelbezoek.

This afternoon we had some lovely visit. Our best friend Gerry came with 2 of her friends who also quilt and cross stitch to look at all the ornaments I made recently. They brought us a beautiful cake, not to eat for us because its a birdcake full of seeds so the birds can eat from it.


Op de yahoogroep The Stitch Specialists had Abi voor de leden een ornamentje ontworpen, genaamd Angel Wreath en toen ik het zag wist ik meteen dat ik dit engeltje voor Gerry wilde maken. Gerry heeft namelijk alvleesklierkanker en net als haar, zijn wij daar ondersteboven van. Bovenaan bij het strikje heb ik een hartje bevestigd zodat ze weet dat we steeds aan haar denken en van haar houden.

On the Yahoogroup The Stitch Specialists Abi designed for the members an ornament called Angel Wreath and when I saw it, I immediately knew I had to make this for our friend Gerry. Gerry has pancreatic cancer and we where shocked when we hurt it just as she did. On top I attached a little heart so she knows that we love her and we think of her all the time.

Fabric: 32 ct ivory jobelan
Threads: DMC 319 and 75 and some gold from my stash
Beads: Mill Hill 00557


20 opmerkingen:

 1. Oh wat een beeldschoon ornamentje heb je gemaakt voor haar, het is zo belangrijk dat wij aan zieken laten weten dat we van hen houden en met dit is het voor haar wel duidelijk dat jij dat doet!
  Leuk die taart die ze voor je meebrachten, ik hoop dat je lang kunt genieten van het vogelbezoek, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig ornamentje en hartje
  Groetjes judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Carin, wat leuk dat je iets hebt geschreven over mijn vogeltaart en een link hebt gemaakt naar mijn site. Hartelijk dank.

  En wat maak jij mooie dingen, complimenten.

  Groet, Helga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi ornamentje Carin, het is wat Lida al zegt, zo belangrijk als mensen met je meeleven en aan je denken in moeilijke tijden, ik heb het zelf ondervonden,het doet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een pracht hier in dit blogje. Leuk ook voor de vogels ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow yummy cake..and sweet ornie..
  happy holidays dear.
  hugs cucki xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. A gorgeous ornament for your friend. A lovely cake for the birds.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ohhhh wow that cake looks fab .. the birds will really enjoy that :) and gorgeous finish on your ornament for your friend :) love mouse xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What a beautiful ornament you've made for your friend. I really want to say, it looks like a powerful and healing piece of art. And a cake for the birds - novel idea!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. What a delicious treat for the birds.
  A beautiful ornament and lovely reminder to your friend of your love for her.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke taart, je zou er inderdaad zelf van beginnen smullen als je ze zo ziet staan.

  Heel mooi gebaar voor je vriendin.
  Ze zal dit zeker in haar hart dragen.

  Groetjes,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke taart, Carin. Heel eerlijk, ik klikte je blogje meteen aan, omdat ik dacht nog een leuk recept te vinden voor de kerst. Leuk voor de vogels dus. Wat een prachtig kerstpresentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh Carin, wat een mooie combinatie,borduurwerk en stofje.
  Marianne S.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat een lief ornamentje heb je geborduurd voor jullie zieke vriendin!
  Vreselijk om zo ziek te zijn!!

  Prachtige taart voor de vogels,ik zag het niet eens meteen....;)....helaas hebben we hier eksters en vlaamse gaaien, dus alle mooie dingen voor vogels zijn hier in een uurtje verwoest......grrrr.

  groetjes, Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig ornamentje voor je vriendin en lief die taart voor de vogels.
  Prachtig om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb het patroon van het ornamentje ook opgeslagen, maar nog niet gemaakt. Maar als ik die van jou zie, krijg ik er wel zin in.
  Het zal zeker troost bieden aan je vriendin. Ik weet uit ervaring dat het belangrijk is om aan zieken te laten zien dat je aan ze denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een mooie borduurwerkjes maak je.
  ik ga eens rustig op m`n gemak je site bekijken en ga volgen om toekomstig werk ook te zien.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. What a cute cake for the birds.

  I love the ornie.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik dacht het al dat het voor de vogeltjes was. Hier zullen ze lekker van smullen. Een echt kerstmaaltijd voor hun, en met deze koude dagen zullen ze dit zekers op prijs stellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat lief om voor Gerry dit ornamentje te maken als teken dat jullie aan haar denken. Dat zal veel voor haar betekenen.
  De vogeltaart vind ik er heel erg mooi uitzien... daar zullen ze van smullen dat kan niet anders.
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for your comment.