Privacy verklaring

donderdag 18 mei 2017

Good book and a birthday

Gisteren was manlief jarig en hij werd 50. Ik plaag hem al ruim een half jaar dat hij nu ook snel bij de 50 plussers hoort en gisteren was het dan zover. Op zijn werk hadden ze rondom zijn bureau versierd en er lagen enkele cadeautjes op hem te wachten.

Yesterday my husband had his 50th birthday. At his work they decorated his workspace and he got some presents.


Deel 1 van de Joji mystery wrap is inmiddels ook gebreid maar die laat ik pas zien als deel 2 uitkomt, zodat het voor diegene die iets later beginnen, nog een verrassing is hoe hij eruit komt te zien. Tussendoor ben ik ook begonnen aan de Patronus sjaal (klik) van Madeleine Windsor. Ik brei hem met garen van Piratenwolle (klik).

Part 1 of the Joji mystery wrap is knitted but I show it when part 2 will be released, so it is still a surprise for the ones who join in later. In the meantime I also started the Patronus shawl (click) by Madeleine Windsor. I'm knitting it with yarn from Piratenwolle (click).


En dan wil ik het nog even over het boek hebben dat ik net uitgelezen heb. Het heet: De tragedie van Ladenbrooke Manor en is van Melanie Dobson (klik). Het is alweer een tijd geleden dat ik zo'n mooi boek gelezen heb. Het verhaal is goed en verrassend van begin tot eind. Een aanrader !

And than I want to tell you about the book I have just finished reading. It is called:  Shadows of Ladenbrooke Manor and is written by Melanie Dobson (click). It has been awhile that I have read such a wonderful book. The story is very good and surprising from start to finish. 6 opmerkingen:

Truus zei

Gefeliciteerd met de 50e verjaardag van je man en nog vele gezonde jaren samen.
Je sjaal ziet er mooi uit met deze strepen er in.
Veel breiplezier en gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Carolien zei

Gefeliciteerd allebei!

Marilyn zei

Happy B-Day to your hubby!
The mystery wrap is looking good.
Marilyn

Carol zei

Happy 50th to your husband! That sounds very young to me :) Enjoy your mystery knitting--and thank you for the book recommendation, Carin. Always looking for the next good book!

cucki zei

Happy birthday to your hubby from cold Africa
The mystery wrap is so pretty
Big hugs x

Julie zei

Thanks for the book recommendation, one to look out for.
Nice knitting.