Privacy verklaring

woensdag 13 mei 2015

Sunny day

Ook vandaag is het weer een heerlijke zonnige dag. Michiel is begonnen met het gras los te steken, omdat dit aan vervanging toe is. Bowy vindt het maar niets dat er nu geen gras is om op te liggen, maar tot die tijd ligt hij daarom gewoon op het zand ;-)

Today we have again a beautiful sunny day. Michiel is busy to remove all the grass in the garden because it has to be replaced. Bowy does not like that, but till the new grass is here, he is lying on the sand ;-)


Voor wie zich afvraagt waar de update blijft over de Natures Journey, ... mijn wijsvinger waarmee ik patch heeft een wondje en nu is patchen even pijnlijk. Ik hoop dat ik volgende week verder kan gaan met de quilt. Voor nu ben ik bezig met het breien van een vestje, patroon Penny van Drops (klik). Ik brei hem met BabyAlpaca Silk, een heerlijke zachte draad.

If someone is wondering where the update is of Natures Journey, ... I have a little wound in my finger and I can't patch now. It has to heal and I hope that I can quilt again next week. Till that time I'm knitting a jacket, pattern Penny from Drops (click). I'm knitting it with BabyAplpaca Silk, a delightful soft thread.


Ook heb ik afgelopen maandag een klacht ingedient over hoe het gelopen is met mijn afspraak in het ziekenhuis in Maastricht. Ik heb bericht dat de klacht ontvangen is en doorgestuurd is aan het oncologie centrum. Ik ben benieuwd of ik hier nog iets over hoor.

Last monday I also send a complaint tot the hospital about how they handled my appointment. I'm curious if I got a reply about that.


Nu de zon zo heerlijk schijnt, zie je steeds meer plantjes in de tuin die aan het bloeien zijn, zo ook de akelei.

Now the sun is shining so bright, you see more and more plants that are blooming, such as this aquilegia.
8 opmerkingen:

Truus zei

Heerlijk he dat er steeds meer gaat bloeien in de tuin.
Zou er niet op rekenen Carin dat je antwoord krijgt van het centrum.
Wij kregen ook zo'n brief en dat was het.
heerlijk zoals Bowy daar ligt te genieten in t zonnetje op de warme aarde.
groetjes,Truus uit Drenthe

Flickenstichlerin zei

Dear Carin,
hope your finger gets well soon and Bowie gets his gras.
Greetings,
Sylvia

Judith zei

Hi carin, ik hoop dat je wat hoort van het ziekenhuis. Zeker van een afdeling als deze! En dat je vinger zeer doet? Een quilt patchen in een paar weken? Ik hoop dat die wijsvinger weer snel beter is want je zult wel zin hebben om er mee door te gaan. Fijne dag vandaag.

Marion van de Sande zei

Wat goed dat je in ieder geval je onvrede bekend hebt gemaakt, good for you!

Leuk het vestje, ik ben gisteren toevallig bij het Breipunt in Stiphout geweest, nog even wat wol gehaald voor een stola en een kanten stola. Maar toen.......... zag ik een prachtige omslagdoek van fair isle-breiwerk, ooooooooooo, mooooi! Dus nu zit ik erover te denken om daar eens wat mee te doen. Heb jij het al eens gedaan?

Sterkte met je vinger!

quiltingmieke zei

piep
goed van de klacht meid, en ik vind dat je recht hebt op een antwoord, en excuses
Hihi, die vingers, heb een ontstoken wijsvinger, volgens DG_H een quiltvinger, dus vandaag beetje rustig aan , paar steekjes en wat flying geesjes getekend
mooi, vestje meid

knuf mieke

jolanda zei

Breien tussendoor is ook best leuk! ;-)
En je hebt helemaal gelijk van die klacht hoor.

Anoniem zei

So sorry about that treatment by the hospital. Your flowers are beautiful, and I see Bowy is adept at making the very best of the no-grass situation! Take care and I hope you can be back to stitching soon.

Cathy d zei

Hi Carin, Bowy seems very happy, I hope you'll can stitch soon, it's good for the moral, be courageaous :)
Your aquilegia are beautiful, in french the name of this flower is ancolie

Kisses