Privacy verklaring

woensdag 9 oktober 2013

Tompouce with whipped cream

Het komt niet vaak voor dat ik 2x hetzelfde borduur/quilt/haak of brei, maar als je dochter kwijlend boven de petit fours hangt en zegt: "Mam wat zouden die mooi staan op mijn keuken- of kamertafel", dan zeg je niet snel nee. Ze krijgt op 1 november de sleutel van haar nieuwe huis waar ze samen met vriend gaat wonen en dus kan moeders nog een keer aan de slag met de haaknaald als de laatste is gehaakt.
Voor vandaag presenteer ik de mini tompouce met slagroom.

Its not often that I cross stitch/quilt/crochet or knit something twice, but if your daughter is drooling over the petit fours and says: "Mom they would be wonderful on my kitchen or dining table", then you can't say no. She's going to have the key of her new house on november 1 where she is moving into with her boyfriend and so I can make all the petit fours once again when I'm done with the last one.
Today I present you the small tompouce with whipped cream.


Ik vind een tompouce heerlijk maar wat is het altijd een troep als je ze eet. Bijt je aan de ene kant dan vliegt de vulling er aan de andere kant uit. Voor wie ze toch ook eens wil maken, vind HIER het recept.

I like eating a tompouce but its always a mess when I eat one. When you bite on one side, the filling is coming out on the other end. For the ones who want to make them, you can find the receipe HERE.


De patronen zijn van Grietje en zijn te vinden op haar blog.

The patterns you can find on Grietjes blog.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze zijn stuk voor stuk prachtig. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je dochter ze ook wilt hebben.
Bij tompouce haal ik eerst het kapje eraf, die leg ik er naast, eet eerst de tussenvulling op, dan de onderkant en lekkerste, de bovenkant het laatst

Anoniem zei

Ik wilde je een email sturen, maar dat lukte niet.
Puur nieuwsgierigheid, misschien heb je het wel geschreven en heb ik erover heen gelezen, ben je gestopt met de LE?

Hubertine zei

Ik zie al dagen allerlei lekkere baksels voorbij komen! De een nog fraaier dan de andere! Het lijkt wel "Heel Holland Bakt.." Ze zien er super leuk uit!!

Margreet zei

Elke keer als er weer een nieuw gebakje verschijnt, loopt het water in de mond. Ze zijn bijna echt. Gelukkig wordt je daar niet dik van. Zal zeker leuk staan op de tafel.

Susan zei

Your sweet delicacies are amazing. Well done.

Guusje, zei


Wat een mooie schaal met veel lekkers heb je al af. En allemaal even mooi en leuk.

Karen - Quilts...etc. zei

these are all so cute and it looks like you plate is full now!

Julie zei

yummy!