Privacy verklaring

dinsdag 19 juni 2012

Building on Sal Sorpresa 2

De vorige keer meende ik dat ik het huisje af had, maar ik zag dat ik de schoorsteen was vergeten, dus die heb ik toen maar meteen erop gemetselt. Daarna flink wat hout laten komen want er moest ook een hek in elkaar getimmerd worden. 
Het spelen met hout was zo leuk dat ik besloot om ook een overkapping aan het huis te bouwen, zodat je daar gezellig kunt zitten als het weer eens regent. Natuurlijk heb ik het wel opgefleurt met enkele bloeiende planten en ook meteen graszoden neergelegd die inmiddels al toe zijn aan hun eerste maaibeurt. De volgende keer ga ik de tuin wat meer uitbreiden.

The last time I thought I  had finished the house but I had forgotten the chimney, so I build that right away. Then I had delivered some wood because I had to build a fence. 
I found playing with wood so nice that I made a porch as well, so when it rains this time, I can sit dry. Ofcourse I planted some beautiful flowers and put some grass down. Next time I'm going to make the garden a bit bigger.


14 opmerkingen:

Diane (di) zei

Love your collage, Carin. :)
Gorgeous stitching, too.

Ann zei

Hoi Carin,
Het gaat een mooi ontwerp worden, dat zie je zo (moet me ook n's dringend gaan inschrijven, maar dat zal voor na de vakantieperiode zijn).
Groetjes,
Ann

Petra zei

het wordt érg gezellig!

Anoniem zei

schattig huisje

Elisabeth zei

Wat vertel jij het toch elke keer leuk met mooie foto's. Mooie kruisjes een leuk prachtig werkje.

Wieke van Keulen zei

Wat maak jij mooie collages Carin. Je bent niet alleen creatief met naald, draad en garens, maar ook met je fototoestel en pc. Top. Groet, Wieke

Riet zei

Wat een leuk berichtje, het verhaal en de collage, super!

Lida zei

Enig! Zo leuk geworden jouw huis!
Groetjes
Lida

yvonne zei

Wauww wat gezellig!!!

sylvia zei

leuk gedaan zo!!!!

Anoniem zei

Deze (ver)bouwing zet tenminste zoden aan de dijk. Leuk hoor, mooi patroon is dit.

Veronica zei

What a lovely house with a porch and a nice yard too. I wouldn't mind living there ^.^

Hugs,
Veronica.

Marion zei

Wat heb je lekker gemetseld aan je huisje en het ziet er helemaal top uit. Ik zie wel dat het voor jou geen Bouwvakvakantie wordt dit jaar dus zeg ik metsel lekker door en ik geniet van je blogberichtjes.

Lieve groetjes van Marion

Fem zei

Schattig huisje Carin, niet te veel metselen he, denk aan je elleboog!
groetjes, Fem