Privacy verklaring

donderdag 14 mei 2009

Civil War Dairy update

Het is weer de 14e van de maand dus tijd voor een update van de CWD blokjes. Ik had vorige maand direct na het maken van het eerste blokje er nog twee gemaakt en gelukkig maar ... want nu kan ik toch blokjes laten zien.
Mijn handen willen namelijk nog niet, dus het quilten ligt nog steeds stil. Ik begin me onderhand te vervelen .

Gisteren kreeg ik ook nog de uitslag van mijn herhaal uitstrijkje wat ik steeds heb moeten laten doen na de operatie van vorig jaar. 3 maanden na de operatie was de uitslag PAP 2 en moest ik een herhaling laten doen na een half jaar. Dat was dus 2 weken geleden.
Gisteren kwam het antwoord en de uitslag is nog steeds PAP 2. In plaats van weer een herhaal uitstrijkje over 3 of 6 maanden stond er nu dat ik terug moet komen bij de gynaecoloog. Aankomende dinsdag kan ik al bij hem terug om half 5.  Ik ben benieuwd wat zijn advies is en wat hij wil gaan doen. Maar weer af wachten dus ...

Hier dan de twee CWD blokjes die al enige tijd klaar zijn. Ik vind het erg jammer dat mijn handen nog steeds niet willen door de fybro want ik zie zoveel moois voorbij komen op allerlei weblogs.

Blokje 2 heet Gardening en is blok 36 in het boek.
Heel veel kleine stukjes zaten in dit blok.

Blok 3 heet Special Blessings en is blok 6 in het boek.
Dit was een makkelijk blok om te maken.

Geen opmerkingen: