Privacy verklaring

donderdag 10 oktober 2013

Christmas petit four

Het duurt niet lang meer en dan staat de kerstboom alweer in huis. Een gezellige tijd; kaarsjes aan, de kerstboom die vol hangt met zelfgemaakte ornamentjes en de geur van zelfgebakken appeltaart. Bij de gebakjes die al op de schaal liggen, hoort dan ook een kerst petit fourtje.

Time flies and before you know it, the christmas tree is back in your house. A very cosy time; candles lit, the christmas tree hanging full with selfmade ornaments, the smell of homemade apple pie. On the plate with all the other there has to be a christmas petit four.


En als je geen appeltaart wilt bakken maar liever voor iets anders kiest, dan vind je HIER het recept van een luchtige kersttaart.

And if you don't want to bake a apple pie, but you rather want to bake something else, HERE you find the recipe for a christmas cake.


De patroontjes kun je vinden op het blog van Grietje.

All patterns can be found on the blog of Grietje.

8 opmerkingen:

jolanda zei

Oooooh..... deze is ook weer geweldig! Wat lief van je om ze voor je dochter nogmaals allemaal te gaan maken. Het is natuurlijk een hele klus, maar dan ook wel fijn wanneer je weet dat het erg gewaardeerd wordt hé?
Op de paarse na vind ik ze allemaal super. Natuurlijk is die paarse ook mooi, maar die vind ik er minder als een petit four uitzien. ;-)

Erna zei

Dit is echt een schatje Carin, zo langzamerhand kom ik ook in de kerst stemming hoor, krijg er met dit weer gewoon zin in...
Liefs en een fijne dag
Er x

Josie zei

What perfect petit fours! So yummy and no calories :o)

Auckje van der Leij zei

Je schaal wordt met de dag leuker om naar te kijken! Fantastisch! Auckje

AnitaS zei

Ze zijn allemaal even leuk. Je hebt al een flinke schaal vol.

Julie zei

The little felt holly leaves are so cute on this one.

Monica zei

het wordt steeds leuker al die petit fours bij elkaar

Marguerite zei

Oh je schaal wordt steeds leuker.